Trends:

Stellenbosch

Boschendal 1685 Shiraz 2013

75cl Inhoud

Boschendal 1685 Shiraz 2017

18,00€
18,00€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Boschendal 1685 Shiraz 2017

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2013 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Stellenbosch (Western Cape, Zuid-Afrika)
Wijnkelder: Boschendal
Volume: 75cl
Druiven: Shiraz
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14.5%
Uit de wijnkelders van Boschendal (Stellenbosch) ontvangen wij Boschendal 1685 Shiraz 2013 , een wijn rode met de beste shiraz druiven uit het wijnjaar 2013 en waarvan het alcoholgehalte 14.5º is. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Omschrijving van Boschendal 1685 Shiraz 2013

Boschendal 1685 Shiraz 2013 (Shiraz)

PROEFNOTITIES VAN Boschendal 1685 Shiraz 2013:

  • Uitzicht: intens robijn
  • Neus: Aroma's van rood fruit, warm en kruidig
  • Mond: weelderige entree met pruimen en witte peper. Zachte tannines.

APPELLATIE: Stellenbosch

WIJNGAARD: Boschendal

DRUIVEN: Shiraz

Uitwerking: Gefermenteerde in RVS vergisters met een gemiddelde duur van 12-16 dagen. De meeste tanks werden achtergelaten op de huid voor een bijkomende periode van 1-2 weken.

WIJNSUGGESTIE: Vis en pittig eten

SERVEERTEMPERATUUR:

ALCOHOL: 14 graden

Meer zien

Reviews van Boschendal 1685 Shiraz 2013

4

2 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Boschendal 1685 Shiraz 2013:Waarderen Boschendal 1685 Shiraz 2013:

4 /5

rode geeft geuren van rook. Het heeft een rokerige geur.
Te veel houtsmaak.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Boschendal 1685 Shiraz 2013201620112009

4/5

Ik heb het gekocht bij een proeverij.
Bruinachtig rood. Aroma's van rood fruit compote. De smaak was als verse druiven.
Meer zien
Theodorus Rossouw

4/5

Aroma's van kruisbes. Samentrekkend, ruw.
Boschendal 1685 Shiraz 2011, een meer dan behoorlijke wijn.
Meer zien
Bleecker Kempers

4/5

Stellenbosch is een goed gebied om wijn met voedsel te drinken . Ik gebruikte deze Boschendal 1685 Shiraz eens met mijn collega's.
Bigarreau kersen van kleur,van hoge intensiteit. Smaakvole aroma's van zoethout en munt. Het was niet aangenaam, het was oxydatie.
Meer zien
Antje Van der Kuyp