Jordan Stellenbosch The Real Mccoy Riesling 2017

Jordan (Stellenbosch)

Nu Jordan Stellenbosch The Real Mccoy Riesling 2017 is niet te koop, maar je kunt kopen Jordan Stellenbosch The Real Mccoy Riesling 2018

11,30€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

67,80€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

67,80€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

11,30/stuk

Verzending: Grand Cru Wijnen

Je ontvangt 0.15 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 6 stuks!

Jordan is de bereider van de Jordan Stellenbosch The Real Mccoy Riesling 2017 , een wijn witte met herkomstaanduiding Stellenbosch met een selectie van riesling druiven uit het wijnjaar 2017. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Jordan Stellenbosch The Real Mccoy Riesling

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
2018 en 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Stellenbosch (Western Cape,Zuid-Afrika)
Wijnkelder: Jordan
Volume: 75cl
Druiven: Riesling
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Jordan

Jordan Stellenbosch The Real Mccoy Riesling 2017 (Riesling)

Producent: Jordan

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Stellenbosch

druiven: Riesling

Jordan

Jordan Wijn kopen:

Meer meningen over Jordan Stellenbosch The Real Mccoy Riesling 2017

Grand Cru Wijnen

Gepubliceerd op 04.04

4 /5

Jordan is de enige estate in Stellenbosch dat wijngaarden bezit die in elke richting staan aangeplant. Niet verwonderlijk gezien de achtergrond van Gary Jordan als vermaard geoloog. Het is een echt familiebedrijf waar al jaren fantastische wijnen worden gemaakt. Zij combineren de rijp geconcentreerde fruitige toegankelijkheid van de Nieuwe Wereld en de complexe structuur van klassieke wijnen. De typische duitse riesling werd gevinifieerd zodra de perfecte balans tussen suiker en zuurgraad was bereikt. Deze wijn wordt gemaakt van druiven 30 jaar oude Riesling stokken .De Jordan Riesling heeft intense tonen van limoen, witte perzik en Granny Smith-appesl. De wijn is een voortreffelijke aanvulling op het lichtere spectrum van de Aziatische keuken.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Jordan Stellenbosch The Real Mccoy Riesling 2016

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Jordan is de enige estate in Stellenbosch dat wijngaarden bezit die in elke richting staan aangeplant. Niet verwonderlijk gezien de achtergrond van Gary Jordan als vermaard geoloog. Het is een echt familiebedrijf waar al jaren fantastische wijnen worden gemaakt. Zij combineren de rijp geconcentreerde fruitige toegankelijkheid van de Nieuwe Wereld en de complexe structuur van klassieke wijnen. De typische duitse riesling werd gevinifieerd zodra de perfecte balans tussen suiker en zuurgraad was bereikt. Deze wijn wordt gemaakt van druiven 30 jaar oude Riesling stokken .De Jordan Riesling heeft intense tonen van limoen, witte perzik en Granny Smith-appesl. De wijn is een voortreffelijke aanvulling op het lichtere spectrum van de Aziatische keuken.

Top aanbiedingen Stellenbosch