Trends:

Team

Ons dynamische, enthousiaste en perfectionistische team doet er alles aan om jouw de beste service te bieden bij het kopen van wijn, champagne of sterke drank. Leer ons kennen!

De directie

Waar we de marketplace van de toekomst uitvinden.

Ervaring, charisma, een strategische visie en vooral heel veel zin om dit project en team te laten groeien. Louis (Managing Director), Benjamin (Head of Finance & Operations), Nico (Head of Marketing & Business), Albert L. (Head of Content & SEO), Albert G. (Head of IT & Product) en Nathanaël (Head of Strategy & Bodeboca) vormen samen de directie van Drinks&Co met de ambitie en motivatie om een plek te creëren waar jij de perfecte drank vindt voor al je speciale gelegenheden.

Onze teams

Klantenservice

Persoonlijk en betrokken.

Het gezicht naar onze klanten. Een meertalig team staat altijd klaar om onze klanten te helpen. In dit team bieden Maria, Isolda, Jennifer, Jordi, Sonsoles en Vania persoonlijke service, in meerdere talen, met één gezamenlijk doel: uitblinken in de service naar onze klanten.

Marketing en Business

Altijd één stap voor.

Hier werken we aan de meest aantrekkelijke catalogus en de meest exclusieve en persoonlijke aanbiedingen voor onze klanten. Voor het zakelijke deel werken hier Verónica, Fanny, Eleonora, Laura en Martin aan een zo uitgebreid en kwalitatief aantrekkelijk mogelijk assortiment, in samenwerking met de beste toeleveranciers. Vanuit marketing voegen Audrey, Adriana, Laia, Maria, Domènec, Carolina en Lazare een vleugje magie toe zodat elk van onze klanten gepersonaliseerde aanbiedingen met de beste voorwaarden ontvangt.

Content en SEO

Inhoud is meer dan alleen woorden.

Ons content-team noemt de dingen bij hun naam en vindt de juiste woorden voor elke wijn, champagne en sterke drank. En daarvoor hebben we Cèlia, Raúl, Daniel, Karin, Isabelle en Sara. Bij SEO werken Sergio en Jordi. Zij weten als geen ander Google te verleiden zodat onze klanten echt álles vinden wat ze maar zoeken.

IT en Product

May the web be with you.

Zonder dit team zou niets van wat je hier ziet mogelijk zijn. Cecilia, Marçal, Naiara en Stefania zetten alle planeten op een rijtje en zorgen er met de mensen van UX voor dat alle stukjes op hun plek vallen. En vanuit IT zorgen Javier, Fran, Will, Biel, Xavi S., Albert, Miguel, Álex L., Xavier C., Laura, Alex G. en Flor ervoor dat servers, codes en design perfect samengaan, met oog voor zowel kwaliteit als rendement van het platform en een snelle en vloeiende gebruikerservaring voor onze klanten.

Affiliates

Variatie is het geheim.

100% authentiek. En multidisciplinair. Dit is het meest eigenzinnige team binnen Drinks&Co, samengesteld uit personen met verschillende achtergronden. Samen zorgen zijn voor de grootste en beste catalogus wijnen, champagnes en sterke dranken. Eduard, Christian, Ramón en Koldo zorgen voor het technische deel en Laura, Raúl en David voor de inhoud. En voor het zakelijk deel helpen Verónica, Fanny, Eleonora en Laura. een handje mee.

Finanzas en Operaciones

Voor de noodzakelijke structuur.

De solide basis van excels, berekeningen en betalingen waarop het project kan blijven groeien. Hier werken Luis, Paul en Gerard zich door de spreadsheets.

Human resources

Waar personen de beste resources worden.

Het kleinste team binnen het bedrijf. Maar met minder doen zij meer (voor meer collega´s) en zorgen voor alles en iedereen. Maite en Jordi zijn er voor elk ongelukje en hebben een zesde zintuig voor talent.

Team