Trends:

Mexico

Ac Dc Thunderstruck Blanco

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Je hoort vast graag dat…

Wist u dat AC/DC Thunderstruck tequila het prachtige resultaat is van een samenwerking tussen de Fábrica de Tequilas Finos en de band AC/DC ? De verpakking is geïnspireerd door het legendarische nummer "Thunderstruck" van AC/DC uit de jaren 90, en wordt versierd met stralen die de rusteloze karakter van het nummer weerspiegelen, samen met het aroma van de uitzonderlijke 100% geselecteerde agave-tequila. Het Thunderstruck Tequila-assortiment van AC/DC bevat twee expressies: wit en reposado.

Deze witte tequila wordt traditioneel geproduceerd in Mexico, dankzij de siroop die het resultaat is van de uitstekende blauwe wevers agaves die voornamelijk in het Jalisco-gebied worden geoogst. Middels traditionele methoden worden hun kernen gekookt totdat ze het juiste punt bereiken om de nodige druk uit te oefenen, zodat ze het sap van aromatische en fruitige agaves vrijgeven. Met destillatie wordt het sap een heerlijk zachte tequila, die aan al uw verwachtingen zal voldoen.

De smaak van AC/DC-tequila is overtuigend, met fruitige tonen. Authentiek en expressief in zijn overtuigende vorm, drukt het zijn alcoholische kracht uit, samen met een lichte zoetheid.

Mantas Zlatkus, wereldwijd merkdirecteur van Amber Beverage Group, zei: "Dit is de enige Tequila die wordt ondersteund door de grootste rocksterren; mogelijk is dat de reden waarom we zoveel verantwoordelijkheid voelen tegenover het merk, onze AC/DC-partners." Waar hoopt u op om te genieten van een Hard Rock-muziekuitvoering begeleid door deze unieke tequila? Het zal uw perfecte metgezel zijn om te proosten met vrienden!

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: Fabrica de Tequila Finos Sa
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Mexico

Beschrijving van Ac Dc Thunderstruck Blanco

Ac Dc Thunderstruck Blanco

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: transparant.
 • Neus: aroma's van agave.
 • Smaak: Intense zoete tonen van gekookte agave, een kruidige witte pittige punch. zijdeachtig en delicate kruiden noten.

PRODUCER: Factory Tequilas Finos.

LAND: Mexico.

DETAILS VAN VOORBEREIDING: wevers blauwe agaves zijn in Jalisco geoogst, en hun hart gekookt totdat kunt u op de aromatische vruchtensap agaves. Met destillatie, het sap wordt een heerlijk zachte destillaat.

Alcohol gehalte: 40%

Meer zien

Reviews van Ac Dc Thunderstruck Blanco

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Ac Dc Thunderstruck Blanco:Waarderen Ac Dc Thunderstruck Blanco:

4 /5

Tequila AC / DC Thunderstruck Blanco is vernoemd naar de legendarische lied AC / DC 90s White Tequila het is één van de twee speciale edities met de titel van de beroemde rockband.
Deze witte tequila traditioneel geproduceerd in Mexico. Weavers blauwe agaves worden geoogst in Jalisco, en hun hart gekookt totdat kunt u op het sap fruitige aromatische agaves. Met destillatie, het sap wordt een heerlijk zachte destillaat.
PAIRING:
Tequila AC / DC Thunderstruck White op kamertemperatuur geserveerd, en moeten de volgende stappen te ondernemen:
1. Lame huid tussen duim en wijsvinger. Doe wat zout in de huid, die moet voldoen aan vocht het verlaten van uw speeksel.
2. Met een schot van tequila en een schijfje citroen in de hand, likken zout uit je hand en neem een ​​slok tequila.
3. Chupa een schijfje citroen na het drinken van het drankje.
PROEFNOTITIES:

Bekijk: In het licht wordt geleverd met een transparante kleur.
Neus: Ruikt agave.
Smaak: Intense zoete tonen van gekookte agave, gevolgd door een witte pittig gekruid punch. Zijdeachtig en delicate in de mond verlaten van een zak met kruiden.
Alcohol Tequila AC / DC Thunderstruck White: 40 graden
Meer zien
,

Tequila Acdc Thunderstruck Blanco

4 /5

uitzicht
transparante kleur
neus
ruikt agave
mond
Intense zoete tonen van gekookte agave, gevolgd door een pittige punch kruidige witte
Zijdeachtig en delicate in de mond verlaten van een zak met kruiden
Meer zien
,

Tequila Acdc Thunderstruck Blanco

Andere producten van dezelfde distilleerderij