• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Clase Azul Plata

Clase Azul (Tequila)

Product niet beschikbaar in Nederland

93,00€ + 7,50€ Verzending (4 - 12 dagen)

1.023,00€ ¡GRATIS VERZENDING! (4 - 12 dagen)

93,00/stuk

Verzending: Passione Vino (Italië) Gratis verzending vanaf 1.000,00€

Je ontvangt 1.24 punten voor elk product dat je koopt

De distilleerderij Clase Azul heeft een Clase Azul Plata gecreëerd (93,00€), een tequila Silver geproduceerd in Mexico die een alcoholgraad van 40º heeft.

Kenmerken · Clase Azul Plata

Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: Clase Azul
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Mexico
Soort Tequila: Silver

Beschrijving · Clase Azul

Clase Azul Plata

PROEFNOTITIES VAN Clase Azul Plata:

 • Kleur: helder en duidelijk.
 • Neus: mild kruiden en citrus.
 • Smaak: ruimtelijk gevoel en een lange afdronk.

PRODUCER: Blue klasse.

LAND: Mexico.

DETAILS VAN VOORBEREIDING: 100% zuivere blauwe verergert Mexicaanse afkomst, gemaakt met gefilterd en gezuiverd op een 5-stappenplan met water.

ALCOHOL: 40%.

Clase Azul

Clase Azul Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Clase Azul Plata

Vino Premier

Gepubliceerd op 09.29

4/5

Clase Azul Plata

Clase Azul Plata Tequila Tequila is een premium tequila Clase Azul Plata 100% pure blauwe agave waarvan de belangrijkste elementen van haar productie is dit een uitzonderlijke tequila in staat zijn om een ​​sublieme ervaring voor de zintuigen te maken. Het wordt geproduceerd door Clase Azul in Mexico. Proefnotitie: Kleur helder en duidelijk. Neus: Kruiden en zachte citrus. Mond: Breed gevoel en een lange afdronk. Als u vragen heeft bij de aankoop van de Clase Azul Plata Tequila, zal contact opnemen met de sommelier van onze online wijnwinkel en adviseren u vrijblijvend.

Meer meningen over Clase Azul Plata

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- De uitzonderlijke gladheid maakt het ideaal voor nippen en zorgt voor een sublieme zintuiglijke ervaring rivaliserende de beste tequilas ooit geproduceerd. Tequila Clase Azul Plata bevat organische agaves die rijpingstijd van ten minste negen jaar, langzaam garen van de agave harten in traditionele ovens, gisting met behulp van het bedrijf geheime combinatie van gisten, zorgvuldige destillatie om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, water verfijnd in een vijf stappen proces en triple tequila filtratie om superieure kwaliteit te waarborgen.
- Tequila Clase Azul Plata bevat organische agaves die rijpingstijd van ten minste negen jaar, langzaam garen van de agave harten in traditionele ovens, gisting met behulp van het bedrijf geheime combinatie van gisten, zorgvuldige destillatie om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, water verfijnd in een vijf stappen proces en triple tequila filtratie om superieure kwaliteit te waarborgen.
- Clase Azul is gebotteld in een unieke karaffen die met de hand gemaakt in de lokale gemeenschappen.
- De uitzonderlijke gladheid maakt het ideaal voor nippen en zorgt voor een sublieme zintuiglijke ervaring rivaliserende de beste tequilas ooit geproduceerd.
Drinksupermarket

Gepubliceerd op 04.57

4 /5

Clase Azul Plata is een ultra-premium zilver tequila gemaakt van tequilana Weber Blue Agave. Super glad met een zweem van zoetheid. Gehuisvest in een fraai vormgegeven karaf. Geweldig om puur of in hoogwaardige cocktails drinken.
Greece & Grapes

Gepubliceerd op 04.34

4 /5

Clase Azul is wereldwijd bekend om zijn superieure kwaliteit en rijke smaak profiel. De aandacht voor kwaliteit begint met de selectie van de beste biologische agaves en strekt zich uit tot karaffen van de geest, die handgemaakte kunstwerken van Mexicaanse kunstenaars functie. Clase Azul Plata is een nieuw blanco proeven tequila geproduceerd uit 100% biologische weber blauwe agave. De agave wordt langzaam gekookt in traditionele steenovens gedurende 72 uur en vervolgens gedestilleerd met behulp van een gepatenteerd gist ontwikkeld door onze meester distilleerder. Plata is niet verouderd en de natuurlijke kleuren die afkomstig zijn uit de slow cooking worden voorafgaand uitgefilterd te bottelen in een prachtige kristalheldere fles met blauwe accenten aan de basis.

Samenvatting van beoordelingen

(8 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  8
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 8 comments »

Top aanbiedingen Tequila