Trends:

Mexico

Don Julio Añejo

70cl

Don Julio Añejo

51,38€
51,38€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Geschatte levering: 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Je hoort vast graag dat…

Don Julio is een tequila gemaakt van blauwe agave, het geheime ingrediënt dat het zijn unieke toets geeft, gekweekt in de hooglanden van Jalisco, Mexico. Het bedrijf, opgericht door Don Julio González, besloot in 1942 zijn eigen Tequila te produceren met de oprichting van de distilleerderij "La Primavera", en bracht de volgende 40 jaar door met het verbeteren van alle fasen in het proces van het destilleren van tequila, van agaveteelt tot botteling, alvorens er iets van te hebben gemaakt dat u nu kunt waarderen: een magische tequila.

De agave-ananas wordt met de hand in vieren gesneden en gedurende drie dagen gekookt in traditionele metselovens om al hun essentie te extraheren. Er is meer dan drie en een halve kilo nodig om een fles tequila te vullen.

In 1985 vierde Don Julio zijn 60e verjaardag en zijn kinderen creëerden, ter herdenking van het evenement, een tequila in zijn naam. De gasten toonden al snel interesse in het product en vertelden het verder. In 1987 kwam Don Julio op de Mexicaanse markt en werd daarmee de eerste luxe tequila ter wereld, en zette de standaard voor deze categorie. Het is een getuigenis van vakmanschap en vasthoudendheid. Wanneer u het in uw glas hebt, kunt u zien hoe het uw zintuigen zal verrukken door zijn amberkleur en zijn krachtige aroma, het resultaat van rijping in Amerikaanse witte eiken vaten gedurende achttien maanden. Vóór de komst van Don Julio werd tequila beschouwd als een inferieur product, typisch voor boeren, en had het een plafond voor zijn prijs; tegenwoordig wordt het beschouwd als een heel speciaal drankje.

Meer zien

Kenmerken

Andere Wijnjaren: Andere wijnjaren
Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: Tequila Don Julio
Volume: 70cl Andere volumes
75cl en 1.75L
Alcoholpercentage: 40%
Land: Mexico
Soort Tequila: Añejo

Beschrijving van Don Julio Añejo

Don Julio Añejo

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Kleur Transparant.
 • Neus: Een boeket van citrus zeer vers (citroen, grapefruit, mandarijn) met een rijk aroma van karamel en agave gekookt.
 • Smaak: De luxe en intens. Een complex mengsel van gesmolten caramel, gekookte agave, vanille en wilde honing smaak. kruidige afdronk en persistent.

PRODUCER: Don Julio

LAND: Mexico

DETAILS VAN BEREIDING Deze likeur wordt vervaardigd uit blauwe agave, ook wel Agave Azul Weber, gecombineerd met citrus, honing en kruiden. Dit traditionele plant gebruikt voor de productie van een goede Mexicaanse tequila wordt geteeld in de hooglanden van Jalisco, Mexico. De oogst gebeurt met de hand slechts om de 15 jaar, nog voordat de plant bloeit. Zijn hart is zeer rijk aan zoete sap zonder onzuiverheden gebruikt voor het geven tequila zijn aangenaam zoete smaak. Het gekookt voor 3 dagen en vervolgens vermalen met een fles tequila. Gefermenteerd en vervolgens gedestilleerd 2 keer, dan gerijpt in kleine hoeveelheden in vaten van Amerikaans wit eiken gedurende 1 jaar en een half. U kunt alleen of met ijs. Don Julio distilleerderij werd opgericht door Don Julio Gonzalez in 1942. Het is een gedreven man die zijn leven aan het planten agave en tequila gewijd. Omdat de aannemer continu zijn luxe geesten tequila is verbeterd totdat we vandaag kennen. De Don Julio Añejo is het premium tequila, dat is de trots van het bedrijf.

ALCOHOL: 38%

Meer zien

Reviews van Don Julio Añejo

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Don Julio Añejo:Waarderen Don Julio Añejo:

1/5

idem pas gouté ...
Meer zien,

Don Julio Añejo

4 /5

- Prized for its enticing layers of flavours and softness, Don Julio Anejo is best appreciated when enjoyed neat, over ice or as a mixed cocktail.
- Colour: Light amber.
- Nose: This alluringly fragrant, aged tequila has a fresh blend of lime, grapefruit and mandarin citrus aromas with a rich touch of caramel.
- Taste: Wonderfully complex with expressions of cooked agave and wild honey. Notes of cherries and strawberries with vanilla and oaky butterscotch. Distinctively full-bodied with astonishing depth of character.
- Finish: Bright and lightly spiced finish with the essence of wild honey in the background for a rewarding long finale.
Meer zien
,

5 /5

Excellent
Meer zien
,

4 /5

Tequila Don Julio Anejo 70cl 38% - Tequila de Luxe - Mexique 100% agave- 1 bouteille - 70cl - La référence des tequila Premium depuis 1942
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij