• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Gran Centenario Añejo

Centenario Internacional (Tequila)

Product niet beschikbaar in Nederland

18,72€ + 4,52€ Verzending (3 dagen)

18,72/stuk

Verzending: Vino Premier MX (Mexico)

Je ontvangt 0.25 punten voor elk product dat je koopt

Centenario Internacional produceert deze Gran Centenario Añejo (18,72€), een tequila Añejo vervaardigd in Mexico die een alcoholgehalte van 38º heeft.

Kenmerken · Gran Centenario Añejo

Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: Centenario Internacional
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 38%
Land: Mexico
Aantal Distillaties: 2 Distillaties
Soort Tequila: Añejo

Beschrijving · Centenario Internacional

Gran Centenario Añejo

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het oranje toon.
 • Neus: Balanced en licht fruitige neus met prominente eiken noten gemengd met agave, amandelen, vanille en kruidnagel.
 • Smaak: Balanced, zacht en licht zoet in de mond. Flavors of gekookte agave, vanille, geroosterde amandelen en kruidnagel.

PRODUCER: Gran Centenario. Sinds 1857 werd de tequila geproduceerd in kleine hoeveelheden door Lazaro Gallardo in zijn taverne "La Gallardeña", maar het was in 1895 dat namen als Gran Centenario tequila in herdenking van de nieuwe eeuw. Zijn zoon Luciano besloten om het bottelen in 1920, met behulp van beeld Engel van Onafhankelijkheid, zoals het vroeger het goud munt Mexico Centennial ter herdenking van de 100ste verjaardag van de onafhankelijkheid van het land.

LAND: Mexico.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit anejo tequila is gemaakt van 100% agave gerijpt voor 10 jaar, dat is 18 maanden in Amerikaanse eiken vaten geroosterd, het krijgen van een vleugje amber kleur. In het ontwikkelingsproces met behulp van de unieke en gepatenteerde "soft selectie", waarin verschillende batches tequila strikt geselecteerd vanwege de zachtheid en uitstekende kwaliteit, waardoor het genereren van de complexe en glad profielkarakteristiek mix. Voordat het bottelen tequila wordt blootgesteld aan koude filtratie.

ALCOHOL: 38%

Centenario Internacional

De beroemde Ron Centenario ontstaat uit het sap van het suikerriet, die vervolgens wordt gefermenteerd en gerijpt in fijne eiken vaten. Het proces van het ontwikkelen van Centenario Rum begint met een zorgvuldige selectie van suikerriet. Het tropische klimaat begunstigd door een vulkanische bodem...

Centenario Internacional Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Gran Centenario Añejo

Vino Premier

Gepubliceerd op 09.29

4/5

Gran Centenario Añejo

Het gebruik waarvan Gran Centenario Añejo tequila Gran Centenario Añejo is een fijne tequila gemaakt van 100% agave speciaal geselecteerde gerijpt gedurende 10 jaar. De productie proces van dubbele distillatie en vervolgens de leeftijd van 18 maanden in Amerikaanse eiken vaten geroosterd, waardoor de kleur en smaak brengt. Het wordt geproduceerd door de wijnmakerij Centenario in Mexico. Deze tequila heeft een alcoholpercentage van 40% vol. Als u vragen heeft bij de aankoop van de Gran Centenario Añejo Tequila, contact opnemen met de sommelier van onze online wijnwinkel en zal u adviseren vrijblijvend.

Meer meningen over Gran Centenario Añejo

Monika Vaclahovsky

Gepubliceerd op 08.50

5 /5

Tequila Gran Centenario Añejo

zeer goed tequilla, zeer mild
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Gran Centenario Anejo

- Gran Centenario Aneejo is gemaakt van 100% Blue Agave, in de leeftijd van 18 maanden in geroosterd Amerikaanse eiken vaten. Het is licht-bodied met een milde Agave met geroosterde hout boventonen.
- Gran Centenario Anejo kan worden genoten als een schot of over ijs.
- Selectie Suave is een proces waarin de Tequila Master selecteert alleen de meest vloeiende, beste kwaliteit in de leeftijd Anejo tequila, en combineert ze volgens de door Lazaro Gallardo in 1857 gevestigd proces.
Meike Van der Voort

Gepubliceerd op 16.42

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Het oranje toon.Neus: Balanced en licht fruitige neus met prominente eiken noten gemengd met agave, amandelen, vanille en kruidnagel.Smaak: Balanced, zacht en licht zoet in de mond. Flavors of gekookte agave, vanille, geroosterde amandelen en kruidnagel.PRODUCER: Gran Centenario. Sinds 1857 werd de tequila geproduceerd in kleine hoeveelheden door Lazaro Gallardo in zijn taverne "La Gallardeña", maar het was in 1895 dat namen als Gran Centenario tequila in herdenking van de nieuwe eeuw. Zijn zoon Luciano besloten om het bottelen in 1920, met behulp van beeld Engel van Onafhankelijkheid, zoals het vroeger het goud munt Mexico Centennial ter herdenking van de 100ste verjaardag van de onafhankelijkheid van het land.LAND: Mexico.DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit anejo tequila is gemaakt van 100% agave gerijpt voor 10 jaar, dat is 18 maanden in Amerikaanse eiken vaten geroosterd, het krijgen van een vleugje amber kleur. In het ontwikkelingsproces met behulp van de unieke en gepatenteerde "soft selectie", waarin verschillende batches tequila strikt geselecteerd vanwege de zachtheid en uitstekende kwaliteit, waardoor het genereren van de complexe en glad profielkarakteristiek mix. Voordat het bottelen tequila wordt blootgesteld aan koude filtratie.ALCOHOL: 38%

Samenvatting van beoordelingen

(8 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  7
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 8 comments »

Top aanbiedingen Tequila