• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Gran Centenario Reposado

Centenario Internacional (Tequila)

Product niet beschikbaar in Nederland

7,53€ + 4,52€ Verzending (3 dagen)

7,53/stuk

Verzending: Vino Premier MX (Mexico)

Je ontvangt 0.1 punten voor elk product dat je koopt

Vervaardigd door Centenario Internacional, Gran Centenario Reposado (7,53€) is een tequila Reposado herkomstig uit Mexico en waarvan de alcoholgraad 38º is.

Kenmerken · Gran Centenario Reposado

Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: Centenario Internacional
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 38%
Land: Mexico
Soort Tequila: Reposado

Beschrijving · Centenario Internacional

Gran Centenario Reposado

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Gran Centenario Reposado een matige intensiteit amberkleur met gouden licht.
 • Neus: fruitige aroma's met lichte vanille en kruidnagel aroma's en traditionele boeket van blauwe agave.
 • Smaak: Vanaf de eerste slok is zoet noten van agave, hout en geroosterde amandelen kunnen worden onderscheiden.

PRODUCER: Jose Cuervo International. Al meer dan 250 jaar, de distilleerderij produceert tequila met altijd oorspronkelijke ervaring, vakmanschap en traditie, die van generatie op generatie doorgegeven. De distilleerderij heeft de grootste Agavenbestände de wereld, gelegen in de rijke vulkanische bodem en nog steeds tequila geproduceerd in "La Rojeña", de oudste distilleerderij in Latijns-Amerika.

LAND: Mexico

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: De Gran Centenario Reposado is gemaakt van 100% blauwe agave, dat is ongeveer 10 jaar oud. Verpleegkundigen, genaamd "Jimadores" groeien agave van februari tot juli van elk jaar en in de toestand van perfecte rijpheid geoogst. Na de kernen of "ananas" tot "La Rojeña" Agave, waarbij het sap wordt gewonnen uit bagasse worden verzonden. 60 uur naar de fermentatie tanks - 50 is dat zogenaamde "witte tequila" dan een product dat door destillatie, condensatie en rectificatie. Dit wordt opgeslagen voor 6-12 maanden in eiken vaten. In deze tijd van Tequila ontwikkelde veel van zijn smaak en aromatische eigenschappen.

ALCOHOL 35%

Centenario Internacional

De beroemde Ron Centenario ontstaat uit het sap van het suikerriet, die vervolgens wordt gefermenteerd en gerijpt in fijne eiken vaten. Het proces van het ontwikkelen van Centenario Rum begint met een zorgvuldige selectie van suikerriet. Het tropische klimaat begunstigd door een vulkanische bodem...

Centenario Internacional Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Gran Centenario Reposado

Vino Premier

Gepubliceerd op 09.29

4/5

Gran Centenario Reposado

Tequila Gran Centenario Reposado Tequila Gran Centenario Reposado is een premium tequila van ongeëvenaarde gladheid. Het is gemaakt van 100% blauwe agave geselecteerd van 10 jaar oud en gerijpt in eiken vaten voor een periode van minimaal 6 maanden en maximaal 1 jaar, die een aangename zachtheid en rondheid in de mond geeft. Het wordt geproduceerd door de wijnmakerij Centenario in Mexico. Deze tequila heeft een alcoholpercentage van 35%. In geval van twijfel bij de aankoop van de Gran Centenario Reposado Tequila, contact opnemen met de sommelier van onze online wijnwinkel en zal u adviseren vrijblijvend.

Meer meningen over Gran Centenario Reposado

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Gran Centenario Reposado is een tequila van ongeëvenaarde gladheid en kwaliteit.
- Het is gedestilleerd uit zorgvuldig geselecteerde 10 jaar oude blauwe agave planten en in nieuwe eiken vaten om de perfecte balans van smaak en gladheid te bereiken leeftijd.
Monika Vaclahovsky

Gepubliceerd op 09.02

5 /5

Tequila Gran Centenario Reposado

een van de mildste en bekömmlichsten tequilla ik weet. ten zeerste aanbevolen
Campoluz Enoteca

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Tequila Gran Centenario Reposado

Tequila Gran Centenario Reposado is een Reposado tequila of oude soort, zoals de naam suggereert, behorend tot de serie Gran Centenario tequilas Jose Cuervo huis. Deze tequila is gemaakt van 100% blauwe agave, met een 10-jarige en verouderd voor een minimum van 6 maanden en een maximum van één jaar in eiken vaten. Tequila Gran Centenario ReposadoTequila Gran Centenario Reposado proefnotitie zowel de neus en de smaak is zacht en subtiel zoet, met noten van vanille en kruidnagel.

Samenvatting van beoordelingen

(7 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 7 comments »

Top aanbiedingen Tequila