Trends:

Mexico

Jose Cuervo Especial Reposado

70cl

Jose Cuervo Especial Reposado

20,55€ 19,18€
19,18€ 20,55€
Winkel: Tu Tienda Del Vino NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Geschatte levering: 5 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

-7%

Je hoort vast graag dat…

De oudste distilleerderij in Latijns-Amerika die nog steeds actief is, La Rojeña, werd opgericht in 1812. Hier worden de tequilas van Jose Cuervo geproduceerd. José Antonio de Cuervo y Valdés begon in 1758 agave te planten op zijn land in Jalisco, met toestemming van koning Ferdinand VI, voor de productie van tequila. Het bedrijf is vanaf de oprichting in handen van de familie, en tegenwoordig bevindt het zich in de handen van de tiende generatie van de Cuervo-familie.

Jose Cuervo is de eigenaar van de grootste hoeveelheid agave ter wereld. Na zeven jaar langzaam groeien en rijpen, gaand de Jimadors, wat de speciale term is voor degenen die voor agave zorgen, de planten oogsten en snoeien zodat hun harten kunnen worden verwerkt om tequila te maken. Het uit de agave geëxtraheerde sap wordt gefermenteerd, gedestilleerd, gecondenseerd en gerectificeerd. Deze jonge, witte tequila wordt vervolgens gedurende zes maanden bewaard in eikenhouten vaten om te rusten en de eigenschappen van het hout te verkrijgen. Het gebottelde product is Jose Cuervo Especial Reposado .

Jose Cuervo Especial Reposado is een jonge, goudkleurige, gerijpte tequila, de perfecte tequila voor margarita's of andere gemixte drankjes die de tequila nodig hebben om de hoofdrol te spelen. Het is ook perfect om puur van te genieten. Als u wilt genieten van uw tequila bij het eten, probeer dan deze uitstekende tequila met tropisch fruit, zeevruchten of Mexicaans eten.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: Jose Cuervo International
Volume: 70cl Andere volumes
50ml en 1L
Alcoholpercentage: 38%
Land: Mexico
Soort Tequila: Reposado

Beschrijving van Jose Cuervo Especial Reposado

Jose Cuervo Especial Reposado

PROEFNOTITIES:

 • Vista: De Jose Cuervo Especial Reposado is een helder groene en goudgele tinten grijs.
 • Neus: De aroma's die voortkomen uit deze rum is licht bebost, samen met walnoot, amandel en agave.
 • Smaak: De smaak is zacht en zoet, met een overwicht van aroma's van gekookte agave, eiken en vanille. De afwerking is aangenaam persistent en evenwichtig.

Leeftijd: 6 maanden.

PRODUCTIE: De geschiedenis van tequila is nauw verbonden met de familie van Jose Cuervo is nog steeds het hoofd van het bedrijf. Sinds 1795 het landgoed is uitgegroeid tot de marktleider en verkoopt haar producten in meer dan 90 landen over de hele wereld. Dit succes is te danken aan de traditionele methodes en een constante zoektocht naar nieuwe recepten zoals Margarita of "Tequila Sunrise", die ook in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van het merk te respecteren.

LAND: Mexico.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: tequila, zoals wijn, heeft een beschermde oorsprongsbenaming. De blauwe agave is de grondstof kan alleen voortkomen uit vijf staten van Mexico (Jalisco, Michoacan, Nayarit, Guanajuato en Tamaulipas), en tequila moet een dubbele distillatie ondergaan en minimale tijd doorbrengen in eik (2 maanden voor een " Reposado "1 jaar" oude ").

ALCOHOL: 38%

Meer zien

Reviews van Jose Cuervo Especial Reposado

4

6 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Jose Cuervo Especial Reposado:Waarderen Jose Cuervo Especial Reposado:

5/5

wenn tequila dann jose cuervo !
Meer zien,

Jose Cuervo Especial Reposado

4 /5

- Jose Cuervo Especial gets its distinctive golden colour and smooth mellow taste from resting in oak casks.
- Drink neat, on the rocks or as a base for a superior Margarita.
Meer zien
,

Jose Cuervo Especial Gold

4 /5

VERKOSTUNG:

 • Farbe: Leicht goldene Töne.
 • Nase: Leichte Noten von Orangenschale und Puderzucker.
 • Mund: Kräuternote und ein Abgang von Grapefruit und schwarzen Pfeffer am Abgang eine starke alkoholische Note.

HERSTELLER: Jose Cuervo.

LAND: Mexiko.

HERSTELLUNG: Sobald die Blaue Agave, die Pflanze, aus der Tequila hergestellt wird, gereift ist (es dauert zwischen 8 und 12 Jahren), beschneiden die jimadores (Bearbeiter der Agave) die Blätter, die das Zentrum der Pflanze verlassen. Diese werden 12 Stunden lang gekocht. Nach dem Ruhen werden die Pflanzen in eine Mühle gebracht, wo die Fasern abgetrennt und die Säfte und der Honig extrahiert sowie Zucker und Vanille zur Gärung hinzugefügt werden. Es wird dann zweimal destilliert.

Meer zien
,

4 /5

NOTAS DE PROVA:

 • Cor: tons ligeiramente dourados.
 • Odor: O nariz, este tequila oferece um álcool queimadura forte, com muito ligeiras notas de casca de laranja e produtos de confeitaria detectável.
 • Sabor: Os sabores diminuir, uma nota amargo e adstringente aparece de ervas, antes de uma final rachado grapefruit pimenta preta e deixar uma nota forte de álcool no final.

PRODUTOR: José Cuervo.

PAÍS México.

DETALHES DA PRODUÇÃO: Uma vez que a maturação da planta Agave azul a partir do qual tequila (demora entre 8 e 12 anos) ocorre, os jimadores (manipuladores Agave) podar as folhas que saem do centro da planta (abacaxi ). Estes são cozidos 12 horas. Depois de deixada em repouso, ananás são transportados para um moinho onde a fibra é separada e sucos e mel são extraídos, e são adicionados açúcares para a fermentação e baunilha. Em seguida, destilada duas vezes.

ÁLCOOL: 38%

Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij