• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl

Jose Cuervo International (Tequila)

Product niet beschikbaar in Nederland

20,28€ + 4,95€ Verzending (3 - 4 dagen)

20,28/stuk

Verzending: GrauOnline (Spanje)

Je ontvangt 0.27 punten voor elk product dat je koopt

Jose Cuervo International is de fabrikant van deze Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl (20,28€), een tequila Reposado afkomstig uit Mexico die een alcoholgraad van 38º bevat.

Kenmerken · Jose Cuervo Tradicional Reposado

Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: Jose Cuervo International
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 38%
Land: Mexico
Soort Tequila: Reposado

Beschrijving · Jose Cuervo International

Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: De Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl presenteert een amber mooi met diepe gouden reflecties.
 • Neus: De aroma's ontsnappen uit deze tequila zijn bijzonder fruitig, met zachte aanrakingen van verse kruiden, wilde bloemen, honing en branderige notities.
 • Smaak: In de mond na een open en eerlijk aanval bevestigt de neus vertelt. Na een rijke fruitige zoetheid en ondersteunt voorjaar florale aroma's van eikenhout evenwicht en het behagen van dit pakket. De afdronk is lang en warm.

Leeftijd: 2 maanden.

PRODUCER: Sinds 1758 en met de goedkeuring van de koning van Spanje, is de familie Cuervo (raaf in het Frans) verzocht om meer dan 250 jaar om een ​​kwaliteit tequila te produceren. Zijn distilleerderij is zelfs ouder Latijns-Amerikaanse basis, maar vooral in de ontwikkeling in de buitenlandse markt, en de VS prioriteit die tequila een leidende marktpositie heeft opgebouwd en wordt nu wereldwijd verkocht.

LAND: Mexico.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Een tequila "Reposado" ondergaat een korte veroudering van twee maanden in Amerikaanse eiken vaten, maar genoeg om niet alleen mooie kleuren, maar vooral om hun leuke extra zachte en houtachtige noten.

ALCOHOL: 38%

Jose Cuervo International

Jose Cuervo International Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl

Drinksupermarket

Gepubliceerd op 12.41

4/5

Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl

De Jose Cuervo Tadicional is gemaakt van slechts 100% blauwe agave die worden gebakken in steen en klei ovens alvorens te worden gefermenteerd en dubbel gedistilleerd. Vervolgens rustte in wit eiken vaten tussen 6-12 maanden voor het bottelen.

Meer meningen over Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- De schoonheid en het erfgoed van de Jose Cuervo Tradicional geest wordt aangevuld door de unieke methoden van Jose Cuervo productie, verpakking en botteling.
- Deze legendarische, handgemaakte tequila is gemaakt van Blue Agave geoogst op het hoogtepunt van hun rijpheid en gebakken in steen en klei ovens. Zorgvuldig gefermenteerd en dubbel gedistilleerd, Jose Cuervo Tradicional rust in het wit eiken vaten om de trotse symbool van de Cuervo familietraditie geworden.
- Om de authenticiteit van Jose Cuervo Tradicional te behouden, wordt slechts een beperkte hoeveelheid per jaar uitgekeerd.
- Jose Cuervo Tradicional is 100% blauwe agave tequila geproduceerd het origineel, ambachtelijke manier. Ieder individu fles (ontworpen naar de oorspronkelijke Jose Cuervo fles) krijgt een eigen uniek nummer toegewezen, waardoor u op een speciale Cuervo exclusiviteit.
- Deconstructed Sangrita:
- Gehalveerde Cherry Tomatoes
- Selderij zout
- Sugar
- Grof Black Pepper
- Dompel een halve cherry tomaten in elk van de dips, nippen aan een aantal Ice Cold Tradicional, eet je tomaat en sip again. Enjoy!
Michel Pollak

Gepubliceerd op 08.53

4 /5

Een van de beste tequilas
Koert Zwaanswijk

Gepubliceerd op 08.12

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl is licht goudbruin.Geur: Zoete aroma's.Smaak: zacht en licht zoete smaak.ALCOHOL 38% VolLAND: Mexico
Gerelateerde meer opinies over Jose Cuervo Tradicional Reposado 50cl »

Samenvatting van beoordelingen

(12 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  11
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 12 comments »

Top aanbiedingen Tequila