Trends:

Tequila

Olmeca Gold

70cl

22,40€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: Olmeca Tequila
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 38%
Land: Mexico
Soort Tequila: Gold
Tequila Gold vervaardigd door Olmeca Tequila , Olmeca Gold gedistilleerde drank uit Mexico met 38º alcoholgehalte.

Bereiding van Olmeca Gold

Olmeca Gold

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Olmeca Gold lijkt in niets op de gemiddelde tequila. Trouw aan haar naam, deze drank is als vloeibaar goud. Geef deze drank rond en heldere flitsen, bijna als glans zal verschijnen.
 • Aroma: De aanwezigheid van agave blijkt uit de eerste geur. Als gemengde tequila is niet 100% agave maar heeft andere toegevoegde suikers. Sommige anderen verborgen in de fles geuren omvatten banaan, pompoen, citroen en peper.
 • Smaak: De bolvormige geur uit het smaakprofiel. Elke slok is vol van agave smaak, pompoen en banaan. De toegevoegde suiker en kruiden toe te voegen een vleugje zoetheid en pepperiness ook. Drink mond en keel als het afbrandt. De hardheid van gebruik waarvan kan worden gesneden bij gebruik in gemengde plaats genomen als een schot drankjes.

PRODUCTIE: Olmeca distilleerderij in Jalisco, Mexico. Het bedrijf is momenteel in handen van Pernod Group en is in bedrijf sinds 1967 Olema gebruikt traditionele methoden om de agave, gefermenteerde en gedistilleerd oogsten.

LAND: Mexico

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: De agave gebruikt in alle tequilas Olmeca is met de hand geplukt op hun hoogtepunt van rijpheid. tequilas jongeren en ouderen worden gemengd om dit unieke gemengde tequila te maken. Het distilleert in koper schepen en in ex-bourbon verouderd gedurende ten minste vijf maanden voordat het wordt gebotteld.

ALCOHOL 38%

Meer zien

Reviews van Olmeca Gold

3.5

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Olmeca Gold:Waarderen Olmeca Gold:

4 /5

Olmeca Tequila é uma tequila premium feita em Jalisco, no México. Olmeca foi lançado em 1967 e agora tem presença em 80 países do mundo.
Meer zien
,

Olmeca Gold Supremo

4 /5

Olmeca Tequila is a premium tequila made in Jalisco, Mexico. Olmeca was launched in 1967 and now has a presence in 80 countries worldwide.
Meer zien
,

Tequila Olmeca Gold Supremo

Andere producten van dezelfde distilleerderij