Trends:

Mexico

Tequila Patrón Reposado

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Tequila (Gedistilleerd)
Producent: The Patrón Spirits Company
Volume: 70cl Andere volumes
1L en 50ml
Alcoholpercentage: 40%
Land: Mexico
Soort Tequila: Reposado
De distilleerderij The Patrón Spirits Company heeft een Tequila Patrón Reposado gecreëerd (41,50€), een tequila Reposado geproduceerd in Mexico met 40º alcoholgraad.

Beschrijving van Tequila Patrón Reposado

Tequila Patrón Reposado

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Licht amber
 • Neus: Aroma's van verse eik en agave. citroen noten.
 • Smaak: zoet en glad. Key beboste eiken vormen een perfecte balans met verse agave. Raak fruit, citrus en honing. gekenmerkt door een laatste licht vanille, bloemige geur.

Leeftijd: 6 maanden

PRODUCER: Patron distilleerderij

LAND: Mexico

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: ontwikkeld naar aanleiding van een traditioneel proces, Tequila Patrón Reposado wordt alleen gedaan met agave blauwe Weber tot volle wasdom gekomen na 8 jaar van de teelt. Ananas, het hart van de plant wordt geëxtraheerd. Deze worden met de hand gesneden en vervolgens verwarmd in een bakstenen oven, om een ​​gelijkmatige bereiding te verkrijgen. Daarna wordt het mengsel geplet en de verkregen ferment gedurende 3 dagen. Na destillatie in kleine batches, het mengsel in witte eik vaten op zijn minst 2 maanden oud. Tequila wordt verpakt in glazen flessen handmatig en individueel ontworpen genummerd. Het hele proces van de productie dat de geesten zijn gemaakt in Hacienda patroon in de Mexicaanse stad Jalisco, in het hart van de wijk van tequila. Zestig werknemers om de beurt de productie uit te voeren. De Tequila Patrón Reposado behoort tot de drank advertenties, gezien de kwaliteit van de agave gebeurt.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Reviews van Tequila Patrón Reposado

4

22 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  22
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Tequila Patrón Reposado:Waarderen Tequila Patrón Reposado:

4 /5

- Patron Reposado is in eiken vaten voor een minimum van zes maanden oud. Patron Reposado is de leeftijd en gemengd om de frisse, schone smaak van Patron Silver opnemen met een hint van de eik smaak gevonden in Patron Anejo.
- Reposado stijl tequila is populair in Mexico voor vele jaren en beleeft een uitstekende ontvangst door de meeste tequila kenners wereldwijd.
- Patron Reposado kunnen van een nippen tequila of gemengd met hoge kwaliteit mixers. Het is een uitstekende "Ultra Premium" margarita.
- Patron Tequila, net als de grote wijnen en congacs van de wereld, is uitzonderlijk voor een reden. Het begint met de beste groeiende regio in Mexico. Hoog in de bergen van Jalisco bestaat een regio die het mogelijk maakt met een perfecte bodem en het klimaat die het mogelijk maakt de suiker en zure saldi van de Weaber tequilana Blue Agave om te rijpen en produceren een 'Agave Pina' ongeëvenaard elders in de wereld.
- Net als premium wijndruiven, moet de suiker zuurbalans perfect voor de oogst zijn.
- Patron tequilas zijn de enige tequilas echt geproduceerd in de traditionele handgemaakte mode. Na de oogst van de 'Pina' zijn zorgvuldig selcted, schoongemaakt en dan langzaam stoom gebakken. Als ze worden gekookt tot in de perfectie van de 'Pina' wordt geweekt met grote, natuurlijke, stone-frezen wielen. De fermentatie wordt gedaan met de vezel van de 'Pina' die helpt geven zijn unieke smaak en gladheid. Na een dubbele destillatieproces de tequila is gerijpt in kleine eikenhouten vaten. Wanneer behoorlijk in de leeftijd van de tequila is fijn gefilterd en klaar voor een zorgvuldige de hand bottelen.
- Elke fles wordt invidually getekend en voorzien van een uniek nummer fles vanwege het beperkte aantal geproduceerd.
Meer zien
,

Patron Reposado

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Stro gele zachte groene reflectie.Geur: Licht zoete eiken tonen en romige aroma van agave.Smaak: rijk en complex, romige textuur met een zoete hint van vanille. Final intens en kruidig.ALCOHOL: 40% VolLand: Mexico
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Patron Reposado is transparant, helder, met licht amber tint.
- Geur: Eikenhout, agave en een vleugje citrus fris.
- Smaak: milde en zoete smaak. Uitstekende balans van verse agave en eiken, met tonen van citrus en honing.
Final licht, bloemen en vanille.
ALCOHOL: 40% Vol
LAND: Zwitserland
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij