Il Viandante Organic Montepulciano San Zenone 2016

Cantina San Zenone (Terre degli Osci)

Product niet beschikbaar in Nederland

7,30€ + 7,00€ Verzending (7 - 9 dagen)

7,30/stuk

Verzending: Food Explore (Italië)

Je ontvangt 0.1 punten voor elk product dat je koopt

Il Viandante Organic Montepulciano San Zenone 2016 (7,30€), een wijn rode uit de wijnkelders van Cantina San Zenone met herkomstaanduiding Terre degli Osci op basis van een selectie montepulciano druiven uit 2016 en die een alcoholgehalte van 12.5º heeft. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Il Viandante Organic Montepulciano San Zenone

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Terre degli Osci (Molise,Italië)
Wijnkelder: Cantina San Zenone
Volume: 75cl
Bio:
Druiven: Montepulciano
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%

Als je Il Viandante Organic Montepulciano San Zenone 2016 lekker vond, probeer dan ook ...

Beschrijving · Cantina San Zenone

Il Viandante Organic Montepulciano San Zenone 2016 (Montepulciano)

PROEFNOTITIES VAN Il Viandante Organic Montepulciano San Zenone 2016:

  • Uitzicht: robijnrood.
  • Neus: vers fruit aroma van roos, bessen en kersen.
  • Mond: uitstekende zuurgraad en goede textuur, een goede balans en zachte tannines.

APPELLATIE: Molise.

GRAPES: Montepulciano.

Bijpassende wijn: Rood vlees, risotto, gebraad, soepen en wit vlees.

SERVEERTEMPERATUUR: 18 °C

ALCOHOL: 12,5%

Cantina San Zenone

Cantina San Zenone Wijn kopen:

Meer meningen over Il Viandante Organic Montepulciano San Zenone 2016

Food Explore

Gepubliceerd op 05.09

4 /5

Il Viandante Organic Montepulciano San Zenone Is de eerste biologische wijn geproduceerd door de San Zenone wijnmakerij. Il Viandante is sterk gewenst door de wijnmakerij wordt geproduceerd met druiven uit ongeveer een hectare wijngaarden naam Viandante is gelijk aan de wijngaard. De kwaliteit van de geoogste druiven moet perfect zijn, zodra de druiven worden ontsteeld worden geïntroduceerd in kleine stalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur, fermentatie en maceratie duren ongeveer 15 dagen. Daarna Il Viandante is gescheiden van de huiden en malolactische gisting gevolgd. SO2-gehalte is zeer laag in elke fase van de productie, het bottelen in het volgende jaar, is er geen natuurlijke decanteren middels filtratie en stabilisatie uitgevoerd.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    1
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Terre degli Osci