Trends:

Thee en infusies

Imperial Label

12,20€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Thee en infusies (Gourmet)
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Imperial Label is een Sencha groene thee uit China in combinatie met sinaasappel en kaneel, zoethout zoetheid, de delicate en kenmerkende smaak van citroen, en een vleugje vanille waardoor balans. Geïnspireerd door een traditionele Russische drank gebruikt als een remedie tegen de barre winterse omstandigheden, omdat de Sencha is ook rijk aan antioxidanten.

Bereiding van Imperial Label

Imperial Label

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Imperial Label is een Sencha groene thee uit China in combinatie met sinaasappel en kaneel, zoethout zoetheid, de delicate en kenmerkende smaak van citroen, en een vleugje vanille waardoor balans. Geïnspireerd door een traditionele Russische drank gebruikt als een remedie tegen de barre winterse omstandigheden, omdat de Sencha is ook rijk aan antioxidanten.

Meer zien

Reviews van Imperial Label

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Imperial Label:Waarderen Imperial Label:

4 /5

Sencha groene thee uit China in combinatie met sinaasappel en kaneel, zoethout zoetheid, de delicate en kenmerkende smaak van citroen en een vleugje vanille equilibrio.Inspirado verstrekken van een traditionele Russische drank gebruikt als een remedie tegen de barre winterse omstandigheden, zoals Sencha dat is ook rijk aan antioxidanten.
Meer zien
,