Trends:

Thee en infusies

Infusion Melisa met Maria Luisa 25u

3,86€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Thee en infusies (Gourmet)
Producent: Bernau Herbes de L'Urgell
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Infusie Melisa Met Maria Luisa 25u is een tonicum voor het zenuwstelsel. Ambachtelijk product, geproduceerd in de regio's van La Segarra en Urgell l, goede landbouw-en farmaceutische praktijk vrij van herbiciden en pesticiden, en het waarborgen van de kwaliteit van de werkzame bestanddelen. PRODUCER: Bernau Herbes de L'Urgell

Bereiding van Infusion Melisa met Maria Luisa 25u

Infusion Melisa met Maria Luisa 25u

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Infusie Melisa Met Maria Luisa 25u is een tonicum voor het zenuwstelsel. Ambachtelijk product, geproduceerd in de regio's van La Segarra en Urgell l, goede landbouw-en farmaceutische praktijk vrij van herbiciden en pesticiden, en het waarborgen van de kwaliteit van de werkzame bestanddelen.

PRODUCER: Bernau Herbes de L'Urgell

Meer zien

Het merk

Bernau Herbes de L'Urgell

Bernau Herbes de L'Urgell

Ons bedrijf werd geboren in het midden van de graafschappen van Ugell en La Segarra, tussen landerijen van kastelen en fonteinen. Land van boeren. Agricultural Activity is de bakermat geweest van onze cultuur en onze geschiedenis.

Meer over het merk

Reviews van Infusion Melisa met Maria Luisa 25u

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Infusion Melisa met Maria Luisa 25u:Waarderen Infusion Melisa met Maria Luisa 25u:

4 /5

Tonic voor het zenuwstelsel. Ambachtelijk product, geproduceerd in de regio's van La Segarra en Urgell l, goede landbouw-en farmaceutische praktijk vrij van herbiciden en pesticiden, en het waarborgen van de kwaliteit van de werkzame bestanddelen.
Meer zien
,

Infusión Melisa Con Mª Luisa 25Un

4 /5

Tonic voor het zenuwstelsel. PrD.O. duct ambachtsman, prD.O. ucido in de regio l'Urgell en La Segarra, goede landbouw-en farmaceutische praktijk vrij van herbiciden en pesticiden, en het waarborgen van de kwaliteit van de werkzame bestanddelen. Te midden van de regio's van l'Urgell en Segarra, tussen land van kastelen en fonteinen. Land boerenstand. Waar de landbouw de bakermat van onze cultuur en onze geschiedenis is geweest. Bernau Herbes de l'Urgell, is het antwoord op de zorgen en de dynamiek in de uitvoering van alternatieve gewassen voor de traditionele granen, amandel-en olijfbomen van onze regio. Een goede kennis van de omgeving, de juiste apparatuur en onze agrarische ervaring, heeft ons toegelaten de teelt van een breed scala van groenten en aromatische kruiden voor medicinaal gebruik. Goede landbouwpraktijken, traceerbaarheid tD.O. Ik processen en zorgvuldige respect voor onze omgeving laat ons toe om vandaag te bieden prD.O. duct, vrij van herbiciden en pesticiden, hoogwaardige actieve ingrediënten, smaak en uiterlijk.
Meer zien
,

Infusión Melisa Con Mª Luisa 25Un