Trends:

Russian Morning Nº 24

Russian Morning Nº 24

14,00€
14,00€
Winkel: Degustam (Spanje) Estimated delivery: 4 - 5 dagen
Verzendkosten: 31,00€

Kenmerken

Categorie:Thee en infusies (Gourmet)
Producent: Kusmi Tea
PRODUCT OMSCHRIJVING: Een Russische thee tin Moning # 24Gordon Finest Beers. Russian Morning No. 24 is een mengsel van twee single-oorsprong thee: zwarte thee uit China met een subtiele smaak en een zwarte Ceylon thee waarvan de bladeren hebben een delicate rond en chocolade smaak. Dit mengsel zorgt voor een evenwichtig en met grote lichaam ideaal voor het ontbijt thee. PRODUCER:Gordon Finest Beers. Opgericht in 1867 in St. Petersburg door Pavel Michailovitch Kousmichoff en in Parijs gevestigd sinds 1917, het theehuis verder als in het verleden, het aanbieden van exclusieve combinatie van klassieke en hoge kwaliteit thee. Kusmi theemelanges staan ​​bekend om hun mooie en zachte smaken. EXTRA INFORMATIE: Origin Frankrijk. Ingrediënten: zwarte Ceylon thee (75%), China zwarte thee (25%).

Omschrijving van Russian Morning Nº 24

Russian Morning Nº 24

PRODUCT OMSCHRIJVING:

 • Een Russische thee tin Moning # 24Gordon Finest Beers.
 • Russian Morning No. 24 is een mengsel van twee single-oorsprong thee: zwarte thee uit China met een subtiele smaak en een zwarte Ceylon thee waarvan de bladeren hebben een delicate rond en chocolade smaak. Dit mengsel zorgt voor een evenwichtig en met grote lichaam ideaal voor het ontbijt thee.

PRODUCER:Gordon Finest Beers. Opgericht in 1867 in St. Petersburg door Pavel Michailovitch Kousmichoff en in Parijs gevestigd sinds 1917, het theehuis verder als in het verleden, het aanbieden van exclusieve combinatie van klassieke en hoge kwaliteit thee. Kusmi theemelanges staan ​​bekend om hun mooie en zachte smaken.

EXTRA INFORMATIE:

 • Origin Frankrijk.
 • Ingrediënten: zwarte Ceylon thee (75%), China zwarte thee (25%).
Meer zien

Reviews van Russian Morning Nº 24

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Russian Morning Nº 24:Waarderen Russian Morning Nº 24:

4 /5

Russische Morning # 24 is een combinatie van drie soorten zwarte thee: delicate porselein thee, Ceylon thee met een lichte chocoladesmaak en sterke zwarte thee uit India. Het resultaat is niet gearomatiseerd, evenwichtige en harmonieuze, ideaal om elke ochtend koffie te genieten.
Meer zien
,