Wand Thermometer

Popy Wine (Thermometers)

24,72€ + 50,38€ Verzending (16 dagen)

24,72/stuk

Verzending: 50,38€ (16 dagen) door Accesorios del vino (Spanje)

Je ontvangt 0.33 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 5 stuks!

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Muur thermometer wordt noodzakelijkerwijs gebruikt voor het controleren en handhaven van de ideale temperatuur voor verschillende wijnen opgeslagen in magazijnen en plaatsen geselecteerde element. Zeven gebieden van pre-geregistreerde temperaturen en hout basis. Verpakking in karton geschenk. Fabrikant: Popy Wijn

Kenmerken ·

Categorie:Thermometers (Accessoires)
Producent: Popy Wine

Als je Wand Thermometer lekker vond, probeer dan ook ...

Beschrijving · Popy Wine

Wand Thermometer

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Muur thermometer wordt noodzakelijkerwijs gebruikt voor het controleren en handhaven van de ideale temperatuur voor verschillende wijnen opgeslagen in magazijnen en plaatsen geselecteerde element. Zeven gebieden van pre-geregistreerde temperaturen en hout basis. Verpakking in karton geschenk.

Fabrikant: Popy Wijn

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de...

Popy Wine Accessoires kopen:

Meer meningen over Wand Thermometer

Vinoole com

Gepubliceerd op 15.21

4 /5

Termómetro Pared

Element noodzakelijkerwijs gebruikt voor het controleren en handhaven van de ideale temperatuur voor de verschillende wijnen opgeslagen in kelders en geselecteerde locaties. Zeven gebieden van pre-geregistreerde temperaturen en houten voet. Verpakken in geschenkverpakking.
Accesorios Del Vino

Gepubliceerd op 10.46

4 /5

Termómetro Pared

Element se gebruikt voor het controleren en handhaven van de ideale temperatuur voor de verschillende wijnhuizen en wijnen opgeslagen in geselecteerde locaties. Zeven gebieden van pre-geregistreerde temperaturen en hout basis. Verpakking in karton geschenk.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Thermometers