Trends:

Frankrijk

Mini Gin G'Vine Floraison

50ml Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Thumbnails (Gourmet)
Producent: G'Vine
Volume: 5cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Frankrijk
PROEFNOTITIES: Kleur: Mini G-Vine Floraison wordt in een transparante kleur Geur: delicaat, zoet en bloemig met kruidige noten (herinneringen kardemom en gember) Mond: Smaak: zijdezacht, ronde, bloemen en hints van kruiden. De bloemennota is zeer duidelijk, met gember, kardemom en jeneverbessen op de achtergrond. Finale: weer hebben we bloemige noten maar droog op hetzelfde moment. Schoon en verfrissende afdronk. VOORBEREIDING: geboren druif bloem voor een paar dagen voordat hij de vrucht van de druif: deze periode staat bekend als Floraison in het Frans. G'Vine vangt de onweerstaanbare geur mini Floraison deze kortstondige en schitterende bloem gewekt door de zomerzon. P: G Vine ALCOHOL: 40%

Omschrijving van Mini Gin G'Vine Floraison

Mini Gin G'Vine Floraison

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Mini G-Vine Floraison wordt in een transparante kleur
 • Geur: delicaat, zoet en bloemig met kruidige noten (herinneringen kardemom en gember)
 • Mond: Smaak: zijdezacht, ronde, bloemen en hints van kruiden. De bloemennota is zeer duidelijk, met gember, kardemom en jeneverbessen op de achtergrond. Finale: weer hebben we bloemige noten maar droog op hetzelfde moment. Schoon en verfrissende afdronk.

VOORBEREIDING: geboren druif bloem voor een paar dagen voordat hij de vrucht van de druif: deze periode staat bekend als Floraison in het Frans. G'Vine vangt de onweerstaanbare geur mini Floraison deze kortstondige en schitterende bloem gewekt door de zomerzon.

P: G Vine

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Reviews van Mini Gin G'Vine Floraison

4

6 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Mini Gin G'Vine Floraison:Waarderen Mini Gin G'Vine Floraison:

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: G'Vine Floraison Mini 50ml is een transparante kleur
- Geur: De neus is delicaat, zoet en bloemig met kruidige noten (die doet denken kardemom en gember).
- Mond: De smaak is zijdeachtig, rond, met hints van bloemen en kruiden. De bloemennota is heel duidelijk vanaf het begin en geïntegreerd met gember, groene kardemom en jeneverbes, het ontdekken van het op de achtergrond. Het einde is erg lang waar weer hebben we de heerlijke bloemige noten maar droog op hetzelfde moment. Final schoon en helder.

Land: Frankrijk
Meer zien
,

Mini G-Vine Floraison

4 /5

Meer zien
,

G'Vine Floraison Mini 50ml is onberispelijk