Trends:

Engeland

Mini Gordon's London Dry Gin

50ml

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Thumbnails (Gourmet)
Producent: Tanqueray Gordon & Co
Volume: 5cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Engeland
PROEFNOTITIES: Uitzicht: Mini Gordon's London Dry Gin 5cl is kleurloos. Geur: kruidachtige en kruidige aroma's. Mond: Gordon's Gin is een klassieker London Dry Gin type en Premium-klasse met een alcoholpercentage 37,5%. Het wordt verkregen door een drievoudige distillatie van botanische geheimen, maar zijn merkbaar aan de smaak en de geur van de jeneverbessen, citrus, en een aantal kruiden en specerijen. Het recept dat wordt gemaakt Gordon's Gin stamt uit 1769, toen een Schotse landeigenaar genaamd Alexander Gordon gemaakt en voor het eerst gebruikt in de distilleerderij richtte hij in Zuid-Londen dat jaar. LAND: Verenigd Koninkrijk ALCOHOL: 37,5% Vol

Beschrijving van Mini Gordon's London Dry Gin

Mini Gordon's London Dry Gin

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Mini Gordon's London Dry Gin 5cl is kleurloos.
 • Geur: kruidachtige en kruidige aroma's.
 • Mond: Gordon's Gin is een klassieker London Dry Gin type en Premium-klasse met een alcoholpercentage 37,5%. Het wordt verkregen door een drievoudige distillatie van botanische geheimen, maar zijn merkbaar aan de smaak en de geur van de jeneverbessen, citrus, en een aantal kruiden en specerijen. Het recept dat wordt gemaakt Gordon's Gin stamt uit 1769, toen een Schotse landeigenaar genaamd Alexander Gordon gemaakt en voor het eerst gebruikt in de distilleerderij richtte hij in Zuid-Londen dat jaar.

LAND: Verenigd Koninkrijk

ALCOHOL: 37,5% Vol

Meer zien

Het merk

Tanqueray Gordon & Co

Tanqueray Gordon & Co

Gordon's, opgericht in 1769, is 's werelds best verkopende London Dry Gin. Drievoudig gedestilleerd, de kenmerkend verfrissende smaak komt uit de beste jeneverbes en een mix van botanische producten. Tanqueray London Dry, opgericht in 1830 door Charles Tanqueray, die niet bang was om dappere ideeën in zijn eigen unieke stijl te mengen. Hij heeft een ginrecept uitgevonden dat tot op heden nog steeds wordt gevierd. De perfecte mix van vindingrijkheid, erfgoed en hard werk. Tanqueray heeft een perfect gebalanceerde botanische smaak die een uitstekende gin & tonic en droge martini cocktail maakt.

Meer over het merk

Reviews van Mini Gordon's London Dry Gin

4

7 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Mini Gordon's London Dry Gin:Waarderen Mini Gordon's London Dry Gin:

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Mini Gin Gordon's:
- Kleur: Licht.
- Neus: jeneverbessen, citrus, en een aantal kruiden en specerijen.
- Smaak: hetzelfde als ne neus. Scherpe en droge smaak.

PRODUCER: Gordon.
LAND: Engeland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: door een drievoudige distillatie van botanische geheimen.
Meer zien
,

Mini Gin Gordon's

Andere producten van hetzelfde merk