Mini Martell VS 300ml

Martell Cognac (Thumbnails)

Product niet beschikbaar in Nederland

2,28€ + 5,74€ Verzending (3 - 5 dagen)

2,28/stuk

Verzending: 5,74€ (3 - 5 dagen) door TheDrinkShop UK (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 0.03 punten voor elk product dat je koopt

PROEFNOTITIES: Kleur: Dit is een diepe brandy en goud. Aroma: Mini Martell VS 300ml heeft een zeer aangename en intense aroma van pruimen, abrikozen en zoete citroenen. Smaak: In de mond, deze cognac is fris en fruitig met aroma's van kruiden, citrus, peren en druiven. De afdronk is lang en glad. PRODUCER: Martell is de oudste van de grote Cognac huizen. Het werd opgericht in 1715 onder het bewind van Lodewijk XIV van Jean Martell, gelegen aan de oevers van de rivier de Charente. 300 jaar later, Martell is er nog steeds en vandaag de dag is een van de meest bekende in zowel de internationale markt en de Franse cognac producenten. LAND: Frankrijk. Bereiding: Dit is een dubbelgedestilleerd cognac, vervaardigd uit een eaux de vie mengsel wijnen die uit de moer verwijderd. Wijnen worden gesneden uit vier hoofdgebieden van de Cognacstreek: Grande Champagne, Petite Champagne, Bois BORDERIES en vinnen. Snijden wijnen zijn helder en fruitige aroma's geven fruitbrandewijn en bloemen. Het werd gerijpt in Limousin eikenhouten vaten voor ongeveer 5 tot 7 jaar, hoewel de wet alleen vereist ten minste twee en een half jaar van vat veroudering voor VS cognac. Voor het bottelen wordt filtratie gedaan om bezinksel te voorkomen. ALCOHOL: 40%

Kenmerken · Mini Martell VS

Categorie:Thumbnails (Gourmet)
Producent: Martell Cognac
Volume: 30cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Verenigd Koningkrijk

Beschrijving · Martell Cognac

Mini Martell VS 300ml

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Dit is een diepe brandy en goud.
 • Aroma: Mini Martell VS 300ml heeft een zeer aangename en intense aroma van pruimen, abrikozen en zoete citroenen.
 • Smaak: In de mond, deze cognac is fris en fruitig met aroma's van kruiden, citrus, peren en druiven. De afdronk is lang en glad.

PRODUCER: Martell is de oudste van de grote Cognac huizen. Het werd opgericht in 1715 onder het bewind van Lodewijk XIV van Jean Martell, gelegen aan de oevers van de rivier de Charente. 300 jaar later, Martell is er nog steeds en vandaag de dag is een van de meest bekende in zowel de internationale markt en de Franse cognac producenten.

LAND: Frankrijk.

Bereiding: Dit is een dubbelgedestilleerd cognac, vervaardigd uit een eaux de vie mengsel wijnen die uit de moer verwijderd. Wijnen worden gesneden uit vier hoofdgebieden van de Cognacstreek: Grande Champagne, Petite Champagne, Bois BORDERIES en vinnen. Snijden wijnen zijn helder en fruitige aroma's geven fruitbrandewijn en bloemen. Het werd gerijpt in Limousin eikenhouten vaten voor ongeveer 5 tot 7 jaar, hoewel de wet alleen vereist ten minste twee en een half jaar van vat veroudering voor VS cognac. Voor het bottelen wordt filtratie gedaan om bezinksel te voorkomen.

ALCOHOL: 40%

Martell Cognac

Onder de auspiciën van de familie Martell sinds 1715, gebruikt Martell, de oudste van de grote cognachuizen, zijn knowhow om cognacs te creëren die al drie eeuwen bekend en gewaardeerd worden.

Meer meningen over Mini Martell VS 300ml

Thedrinkshop

Gepubliceerd op 04.33

4 /5

Mini Martell VS

- Een nummer een cognac te mengen. Doet wonderen met tonic, en gember, en net over iets anders je hart nodig heeft.
- Werkt perfect op zijn eigen ook.
- Het heeft een licht gouden kleur met een aroma dat is mild en zacht, en een smaak die is fruitig met een hint van hout.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Thumbnails