Boylan Tonic

Boylan Bottling (Tonic)

2,75€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Boylan Tonic te kopen op dit moment.

PROEFNOTITIES: Kleur: Boylan Tonic heeft een intense kleur. Neus: Aroma's echt. Mond: De tonic Boylan is een 100% natuurlijke tonic, geen cafeïne of natrium en gemaakt met riet azúcar.Es perfect voor de premie, want als volkomen natuurlijk, niet maskeren de combinado.Además alcoholmengsels kunt... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Tonic (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Boylan Bottling
Land: Verenigde Staten

Beschrijving · Boylan Bottling

Boylan Tonic

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Boylan Tonic heeft een intense kleur.
 • Neus: Aroma's echt.
 • Mond: De tonic Boylan is een 100% natuurlijke tonic, geen cafeïne of natrium en gemaakt met riet azúcar.Es perfect voor de premie, want als volkomen natuurlijk, niet maskeren de combinado.Además alcoholmengsels kunt proeven zonder het te mengen, en brengt frisheid en natuurlijke zoetheid. Het is een tonic zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, die alle eigenschappen van koolstof en de versheid van dit uitstekend en verfrissend drankje behoudt. Met zijn traditionele proces erin slaagt om de organoleptische kwaliteiten behouden. De unieke formule van Boylan erft de beste Amerikaanse recept met natuurlijke ingrediënten en rietsuiker in plaats van maïs stroop die momenteel worden gebruikt. Dus niet verhullen de smaak van onze drankjes en cocktails in het huwelijk, met behoud van de essentie van de geest zonder verwarren het met soda. Tonic.

 

PRODUCENT: Boylan Bottling Co

Boylan Bottling

Meningen

opinie wordt benadrukt over Boylan Tonic

Gepubliceerd op 11.50

4/5

Boylan Tonic

Het is een tonicum licht gezoet met rietsuiker plaats van maïs fructose, die wordt gebruikt in andere industriële verwerking procedures tonic. Het is een tonic, helder, evenwichtig en zeer droog.

LAND: USA

Meer meningen over Boylan Tonic

Gepubliceerd op 06.28

4 /5

Ik vond het fantastisch

Gepubliceerd op 04.51

4 /5

Tonic.

Gepubliceerd op 13.09

4 /5

Tónica Boylan

Het is een tonic zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, die alle eigenschappen van koolstof en de versheid van dit uitstekend en verfrissend drankje behoudt. Met zijn traditionele proces erin slaagt om zijn organoleptische kwaliteiten te houden. De unieke formule van Boylan erft de beste Amerikaanse recept met natuurlijke ingrediënten en rietsuiker in plaats van maïs stroop die momenteel worden gebruikt. Dus niet verhullen de smaak van onze drankjes en cocktails in het huwelijk, met behoud van de essentie van de geest zonder verwarren het met soda.

Samenvatting van beoordelingen

(6 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 6 comments »