Trends:

Chili

Tónica 1724 200ml

200ml

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Tonic (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Global Premium Brands
Volume: 20cl
Land: Chili
Met een geheel vernieuwde, 1724 Tonic Water daagt de status quo in de wereld van het mixen en gin & tonic. 1724 Tonic Tonic Water is de eerste premie is gemaakt met authentieke natuurlijke kinine verzameld met de hand in een van de oude Inca Trail, Peru. Daarnaast is de naam verwijst naar de hoogte die wordt verzameld -1.724 meter, als optimaal beschouwd voor deze botanische collectie zo bijzonder. De oorsprong en DNA latino geven een voelen en proeven verschillend Amerikaanse kinine is iets minder bitter dan de Aziatische tonic meest gebruikte. Zoals voor proefnotities, wijst op een hint van mandarijn schil op de neus, toe te voegen aan zijn veelzijdigheid, en een boete bel en elegant. De keynote 1724 is de ideale metgezel voor een premium gin & tonic en te combineren met andere geesten, zoals wodka, witte rum, cachaças, geesten, etc..

Beschrijving van Tónica 1724 200ml

Tónica 1724 200ml

Met een geheel vernieuwde, 1724 Tonic Water daagt de status quo in de wereld van het mixen en gin & tonic.

1724 Tonic Tonic Water is de eerste premie is gemaakt met authentieke natuurlijke kinine verzameld met de hand in een van de oude Inca Trail, Peru. Daarnaast is de naam verwijst naar de hoogte die wordt verzameld -1.724 meter, als optimaal beschouwd voor deze botanische collectie zo bijzonder.

De oorsprong en DNA latino geven een voelen en proeven verschillend Amerikaanse kinine is iets minder bitter dan de Aziatische tonic meest gebruikte.

Zoals voor proefnotities, wijst op een hint van mandarijn schil op de neus, toe te voegen aan zijn veelzijdigheid, en een boete bel en elegant. De keynote 1724 is de ideale metgezel voor een premium gin & tonic en te combineren met andere geesten, zoals wodka, witte rum, cachaças, geesten, etc..

Meer zien

Het merk

Global Premium Brands

Global Premium Brands

Innovatie in de gin-segment is een moeilijke taak. Global Premium Brands heeft deze succesvolle gemaakt. Vanwege het enthousiasme voor hun eigen merken, dit bedrijf werkt met passie. En niet alleen dat. Trends worden erkend, serieus genomen klant differentiatie. Het brede scala konvenioneller drankjes verborgen. De enige manier voor het bedrijf om accuraat te reageren op de behoeften van klanten en de juiste producten die niet alleen tevreden, maar genot te maken.

Meer over het merk

Reviews van Tónica 1724 200ml

3.5

10 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  8
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  1
Jouw score voor Tónica 1724 200ml:Waarderen Tónica 1724 200ml:

4/5

Het is een uitstekende tonic dat het marktgemiddelde overtreft
Meer zien,

Tónica 1724 200ml

1 /5

Ik heb het nog niet geprobeerd
Meer zien
,

3 /5

Tonic 1724 is een van de meest gewaardeerd door kenners. Het is niet dat ik weet veel, maar ik ging met haar een fantastische, droge en frisse tonic. Raadzaam
Meer zien
,

Tónica 1724

3.5 /5

Meer zien
,

Tónica 1724 voor bemonstering

Andere producten van hetzelfde merk