Trends:

Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2016

75cl Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Toscane (Italië)
Wijnkelder: Ciacci Piccolomini d'Aragona
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13.5%
Ciacci Piccolomini d'Aragona produceert Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2016 (11,57€), een wijn rode die herkomstaanduiding Toscane draagt met het beste van de wijnoogst uit 2016 en die een alcoholgraad van 13.5º bevat. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2016

Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2016

Producent: Ciacci Piccolomini d'Aragona

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Toscane

Meer zien

Reviews van Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2016

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2016:Waarderen Ciacci Piccolomini Toscana Rosso 2016:

4 /5

De samenwerking van twee families die hebben bijgedragen aan de geschiedenis van de wijn, met het doel om de gelukkige zakelijke relatie en vriendschap die in 15 jaar heeft ontwikkeld consolideren, werd geboren 385, werkelijkheid gecreëerd door Ciacci Piccolomini d'Aragona en Group Meregalli met Tenuta Fertuna. Zijn 385 meter boven de zeespiegel, waar het bedrijf is gevestigd, juist in Castelnuovo dell'Abate in het centrum van Montalcino, in het paleis van de zeventiende eeuw was de bisschop, het oude adres Ciacci Piccolomini d'Aragona. Is de naam van een bedrijf opgericht om een ​​paar referenties combineren vriendschap en de know-how van de familie Bianchini en Meregalli familie via hun productiebedrijven, Ciacci Piccolomini d'Aragona in Montalcino en Tenuta Fertuna in Maremma produceren. 385 IGT Toscana Rosso wil een goede wijn, fris en aromatisch, kenmerken die vandaag de dag proberen de jonge wijnliefhebbers, een wijn die neemt in alle opzichten uitdrukkelijke zijn Toscaanse ziel en doet dat door het combineren van de voortreffelijkheid van twee van de beste groeiende gebieden de teelt van Sangiovese, Montalcino en de Maremma, die de ruggengraat van 385. het idee komt van twee families die al jaren een goede overeenkomst, zowel voor commerciële of persoonlijk. Met de toevoeging van nieuwe generaties, komt de wens om een ​​nieuw project te creëren om de relaties met als doel het produceren van een wijn met "vier handen" aldus een combinatie van ervaring en expertise, met de overtuiging verder te versterken om te kunnen bieden markt iets nieuws met inachtneming van geschiedenis en traditie.
Meer zien
,

4 /5

Robijnrode kleur. In de mond van de 2015 is fruitig, licht kruiden en verrijkt met hints van kruiden. Deze wijn is klaar om te drinken, vol van smaak, en heel zacht en goed in balans.
Meer zien
,