Trends:

Petra Hebo Suvereto Toscana 2016

75cl

Petra Hebo Suvereto Toscana 2017

20,45€ 17,06€
17,06€ 20,45€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Petra Hebo Suvereto Toscana 2017

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Toscane (Italië)
Wijnkelder: Petra
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon (50%), Merlot (40%), Sangiovese (10%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Uit de wijnkelders van Petra ontvangen wij Petra Hebo Suvereto Toscana 2016 , een wijn rode Toscane op basis van sangiovese, merlot en cabernet sauvignon druiven uit 2016 en waarvan het alcoholgehalte 14º is. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Petra Hebo Suvereto Toscana 2016

Petra Hebo Suvereto Toscana 2016 (Cabernet Sauvignon, Merlot en Sangiovese)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: helder robijn rood.
  • Neus: aroma van rode vruchten met hints van zwarte kersen en bosbessen.
  • Mond: De smaak zeer toegankelijk met een uitstekende balans en de lengte, het tonen warm bramen en aantekeningen van gedroogde vruchten in het einde.

APPELLATIE: Toscane, Italië.

WIJNGAARD: Azienda Agricola Petra.

DRUIVEN: 50% Cabernet, Merlot 40%, 10% Sangiovese.

AGING: Sloveense eiken vaten en Franse eiken vaten.

VOORBEREIDING: druiven worden genomen rijp, wanneer geoogst van eind augustus tot half september, die vervolgens vergisting in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur. Dan is de wijn wordt gerijpt in vaten van Sloveense eik. Een klein gedeelte wordt gerijpt in Franse eiken vaten gedurende 12 maanden vóór rijping in tank voor het bottelen. fles dan de leeftijd van nog eens 12 maanden voor op de markt worden gebracht.

PAIRING: begeleidende gerechten van rundvlees, lamsvlees, gevogelte en gezouten vlees.

TEMPERATUUR: 10- 14 ° C

ALCOHOL: 14%

Meer zien

Reviews van Petra Hebo Suvereto Toscana 2016

4

4 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Petra Hebo Suvereto Toscana 2016:Waarderen Petra Hebo Suvereto Toscana 2016:

4 /5

Ik proefde het op een cursus.
Rood met bruinachtige randen. Ik rook aan eiken. Zachter de 2016 .
Goede wijn, maar ik zou het niet met vis hebben gebruikt.
Meer zien
,

Petra Hebo 2016

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: helder robijn rood.Neus: aroma van rode vruchten met hints van zwarte kersen en bosbessen.Mond: De smaak zeer toegankelijk met een uitstekende balans en de lengte, het tonen warm bramen en aantekeningen van gedroogde vruchten in het einde.APPELLATIE: Toscane, Italië.WIJNGAARD: Azienda Agricola Petra.DRUIVEN: 50% Cabernet, Merlot 40%, 10% Sangiovese.AGING: Sloveense eiken vaten en Franse eiken vaten.VOORBEREIDING: druiven worden genomen rijp, wanneer geoogst van eind augustus tot half september, die vervolgens vergisting in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur. Dan is de wijn wordt gerijpt in vaten van Sloveense eik. Een klein gedeelte wordt gerijpt in Franse eiken vaten gedurende 12 maanden vóór rijping in tank voor het bottelen. fles dan de leeftijd van nog eens 12 maanden voor op de markt worden gebracht.PAIRING: begeleidende gerechten van rundvlees, lamsvlees, gevogelte en gezouten vlees.TEMPERATUUR: 10- 14 ° CALCOHOL: 14%
Meer zien
,

Petra Hebo Suvereto 2016

Reviews van andere oogstjaren van Petra Hebo Suvereto Toscana 20162017

4/5

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: robijnrood.
  • Neus: Intense aroma's van rood fruit: zwarte kersen, pruimen en framboos en lichte aanrakingen van peper, leder en snuiftabak.
  • Mond: vol en intens in de mond, glad en harmonieus, rond en duurzame afwerking.

APPELLATIE: Toscane.

WIJNGAARD: kleiachtige bodem van zandige textuur, licht kalkhoudende, "Riotorto": kleiachtige, medium kalksteen.

DRUIVEN: Merlot, Sangiovese, Cabernet Sauvignon.

AGING: vooral in Slavische eiken vaten (30 en 50 uur) met een aantal kleinere vaten (2e en 3e stap) voor 10-12 maanden. Korte envecimiento staal vóór het bottelen.

VOORBEREIDING fermentatie met gisten staal uitgevoerd.

PAIRING: leeftijd kazen, rood vlees en worst van alle soorten.

TEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOL: 13,5%

Meer zien
Betje de Heer
Petra Hebo Toscana 2017

Andere producten van hetzelfde wijnhuis