O Luar do Sil Godello 2017

Pago de los Capellanes (Valdeorras)

9,50€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk O Luar do Sil Godello 2017 te kopen op dit moment.

Pago de los Capellanes is de fabrikant van deze O Luar do Sil Godello 2017 , een wijn witte met herkomstaanduiding Valdeorras die godello druiven uit 2017 bevat en met 13º alcoholgehalte. O Luar do Sil Godello 2017 combineert in de regel met zeevruchten en vis. Een wijn witte beoordeeld met 4,2 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · O Luar do Sil Godello

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
2018, 2016 en N/A
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Valdeorras (Galicia,Spanje)
Wijnkelder: Pago de los Capellanes
Volume: 75cl
Plaats: UV91
Druiven: Godello (100%)
Combinatie: VoorgerechtenVleesviszeevruchten
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Serveertemperatuur: 10-12ºC
Rijping: Jong
Meer zien »

Beschrijving · Pago de los Capellanes

O Luar do Sil Godello 2017 (Godello)

PROEFNOTITIES VAN O Luar do Sil 2017:

  • Uitzicht: strogeel, licht en schoon geel.
  • Neus: rassen aroma's, fruitig, fris en minerale noten.
  • Mond: goed entree, vriendelijk, fris, evenwichtig en levendige zuurgraad.

APPELLATIE: Valdeorras.

GRAPES: Godello.

WIJNSUGGESTIE: voorgerechten, verse kazen, wit vlees, gevogelte, vis, vis, rijst en risotto.

TEMPERATUUR: 7-9 °C

ALCOHOL: 13%

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes is een naam die afkomstig is van de gemeente waar liggen de wijngaarden en de wijnmakerij. Een betaling is een gebied van land. In de periode van de dertiende tot veertiende in Pedrosa de Duero, was een pastorale, en de plaatselijke bevolking percelen gedoneerd aan de...

Pago de los Capellanes Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over O Luar do Sil Godello 2017

Gepubliceerd op 00.04

3.5/5

O Luar do Sil Godello 2017

Geparfumeerd, peer, anijs, zacht, vriendelijk. 88 punten

Meer meningen over O Luar do Sil Godello 2017

Gepubliceerd op 07.26

4.5 /5

Fan !!! Ontdekking van dit jaar ... !!!

Gepubliceerd op 09.26

5 /5

Dat is waarom ik hou van mijn tweede orde

Gepubliceerd op 07.36

4.5 /5

Buenísimo tegen een goede prijs

Gepubliceerd op 08.40

4 /5

O Luar do Sil 2017

Jonge Witte Wijn Valdeorras (Spanje), geproduceerd door de wijnmakerij Betaling van aalmoezeniers Godello druiven. De combinatie met voedsel zou best met witte vis, rijst, vis en gevogelte. U kunt drinken in perfecte staat vandaag. Geserveerd op een temperatuur van 5 ° C bij 2 ° C om een ​​glas Riesling soort beter proeven.

Gepubliceerd op 14.16

4 /5

O Luar do Sil Godello Capellanes 2017

Bloemige noten op de neus met hints van steen fruit in de mond, het toont mineraliteit, abrikoos en apple fruit en frisse zuren met een lange, elegante afwerking Heerlijke en delicate met overwegend fruittonen en mineraliteit Een zeer zuivere uitdrukking van de Godello druif

Gepubliceerd op 04.03

4 /5

Pago de los Capellanes, O Luar do Sil Godello, 2017, Een 100% godello wijn uit de wijngaarden op de granieten heuvel van het dorp Seadur (Orense), en gemaakt in de recent gecreëerde wijnmakerij O Luar do Sil. Het is een levende, frisse, schone en oprechte wijn. Drinken tussen 2018-2023

Gepubliceerd op 04.29

4 /5

O Lugar do Sil Godello 2017

O Lugar Do Sil Godello

Gepubliceerd op 04.22

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: lichtgele kleur met groene tinten, schoon en helder
- Neus: met intensiteit, complexiteit en elegantie praat over de buitengewone kwaliteit van deze delicate Godello en bloemen
- Boca: toont enkele zoutgehalte is goed uitgebalanceerd Sabroson

Type: White Young
Druif: P.O. D. Godello: Valdeorras
Subzone: do Sil Valley Winery: Betaling van Kapelaans
Wijngaard: Wijngaarden gelegen in de vallei van de rivier de Sil, met een robuuste geologie, binnen de grenzen van D. O
Valdeorras
Floor: Pizarroso
Wijnbouw: Organic
Oogst: Handmatige met druif selectie
Bereiding: na despalillar druif, deze wordt onderworpen aan koude maceratie
Persen onder druk en temperatuurgecontroleerde fermentatie gedurende 14 dagen in roestvrij staal
Schenktemperatuur: 7-9 ºCConsumo: op korte termijn

spijs: kabeljauw, schaaldieren, kazen mals pasta, zalm in papillot
Presentatie: fles 75cl
Geproefd door Andana in juni 2017
Score: 9. 3 van de 10
Het zal uw verwachtingen overtreffen
Mis het niet dat er zeer weinig flessen
In 1996, Paco Rodero en zijn vrouw Conchi Villa deden hun eerste jaargang in Betaling van kapelaans in de Ribera del Duero
Na bijna 20 jaar van hard werken hun wijnmakerij van de referenties van de Ribera del Duero heeft geplaatst en blijft zijn succes te bevestigen, de verkoop van de flessen te oogsten na de oogst
Met de nieuwe generatie van de familie komt ook een nieuw project in Galicië
Zijn eerste doel O LUAR DO SIL 2014 scant Valdeorras
Godello een zeer beperkte productie. Atlantic frisheid en mineraliteit van een zuivere, bepaald en vol smaken Godello geboren in het ruige geografie van Valdeorras, geconcentreerd op een wijn gemaakt door Betaling van Kapelaans met hun middelen, hun filosofie en hun personeel
Met de nieuwe generatie van de familie komt ook een nieuw project in Galicië
Zijn eerste doel O LUAR DO SIL 2014 scant Valdeorras
Godello een zeer beperkte productie. Atlantic frisheid en mineraliteit van een zuivere, bepaald en vol smaken Godello geboren in het ruige geografie van Valdeorras, geconcentreerd op een wijn gemaakt door Betaling van Kapelaans met hun middelen, hun filosofie en hun personeel
Met zijn glazen stop afdichting goed na een paar dagen geopend vers worden bewaard
Dus als je niet kunt drinken de hele fles.

Gepubliceerd op 03.40

4 /5

OORSPRONG: D. O. Valdeorras
BODEGA: Betaling van Kapelaans S. A.
BEREIDING:
Gemaakt van 100% druiven Godello gefermenteerd in roestvrij stalen tanks.
Variety: Godello
Afstuderen: 13º
Serveertemperatuur: tussen 2 en 5 ° C

Gepubliceerd op 04.28

4 /5

- proefnotities: Stelt het reinigen van de glas kleur goud, roest-vrij.
De neus toont aroma's en bloemige noten achtergrond van groen en tropisch fruit tonen.
De ingang is gezellig en aangenaam voor het gehemelte, zijdeachtige en rond.
Goed uitgebalanceerd zuurgraad en alcohol, is een wijn om nu en in de komende drie jaar te drinken.
De afdronk is lang en vooral zeer elegant. Aangenaam en delicate, fruitige en minerale overheersende gevoel.
- DETAILS VAN VOORBEREIDING: In het begin van september de oogst van de meest geavanceerde rijping plots begonnen. Na door een tabel van manuele selectie, clusters ontsteeld en hele druiven passeert door een koudewisselaar zodat de temperatuur werd beneden druif 9 graden aan de aromatische eigenschappen behouden. Na staan ​​in vermalers vier uur wordt naar de pers, dankzij een zachte persen, moet een premie te verkrijgen. Eenmaal gefermenteerd in roestvrij staal bij een gecontroleerde temperatuur wordt ontlucht alleen wijnmoer en wegwerpen wordt gerekt rusten tot de definitieve bottelen.
- ALCOHOL: 13º
- Temperatuur: 12 ° C
- PAIRING: Voorgerechten, verse kazen, wit vlees, gevogelte, vis, zeevruchten, rijst, risotto.
Gerelateerde meer opinies over O Luar do Sil Godello 2017 »

Samenvatting van beoordelingen

(12 meningen)
  • 5 sterren
    3
  • 4 sterren
    9
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.2/5

Op basis van 12 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over O Luar do Sil Godello 2018

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Aroma's van appel, venkel en meloen. Het is romig, rond en fris. Een zeer goede interpretatie van Godello door een van de beste wijngaarden in de Douro. 91 punten
Miguel Angel Martin Resurreccion
Miguel Angel Martin Resurreccion

4/5

traditionele, intense en minerale Godello. Zeer goede prijs.
Mahault Gosselt
Mahault Gosselt

4/5

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: Pale geel met gouden reflecties.
- Neus: Elegant aroma's van rijpe vruchten, wilde bloemen, kruiden en minerale tonen.
- Mond: elegant lichaam, licht, fris, met een goede zuurgraad en fruitige smaken. minerale en lange afwerking.

APPELLATIE: Valdeorras.
WIJNGAARD: Betaling van Kapelaans.
GRAPES: Godello.

Rijping: 3 maanden in roestvrij stalen vaten.
VOORBEREIDING: De druiven worden met de hand geselecteerd en onderworpen aan een proces van volledige voortvloeien en vervolgens worden gestabiliseerd bij lage temperaturen van 9 °C Na maceratie gedurende 4 uur worden de geperste druiven aan de most verkrijgen. Na fermentatie met temperatuurbeheersing, wordt de wijn afgetapt en gerijpt in roestvrijstalen tanks tot bottelen.

PAIRING: Wit vlees, snacks, vis, risotto, pasta, salades, romige desserts en fruit.
Aanbevolen temperatuur SERVICE: 10.07 °C
ALCOHOL: 13%
Katelijn Rijsewijk
Katelijn Rijsewijk

4/5

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Golden schoon, vrij van oxidatie.
  • Neus: noten van rijp fruit, groenten en balsamico bot.
  • Mond: fris en krachtig, evenwichtig, zalvende, met grote lengte en persoonlijkheid.

APPELLATIE: Valdeorras.WIJNGAARD: hellingswijngaarden gelegen in het dorp Seadur (Orense). Wijngaard in graniet hellingen.

GRAPES: 100% Godello.

VOORBEREIDING: na het doorlopen van een handmatige sortering tafel, ontsteeld druiven en geheel door een koudewisselaar zodat lagere bereikt de temperatuur van de druiven bij 10 °C om haar aromatische eigenschappen behouden. Na staan ​​in vermalers vier uur, bracht de pers, dankzij een zachte persen, moet een premie te verkrijgen. Eenmaal gefermenteerd in roestvrij staal bij een gecontroleerde temperatuur (tussen 16 en 18 °C), alleen bloeden uit wijnmoer en teruggooi gedecanteerd rusten tot de laatste bottelen.

WIJNSUGGESTIE: voorgerechten, verse kazen, wit vlees, gevogelte, vis, vis, rijst en risotto.TEMPERATUUR: 7-10ºC

ALCOHOL: 13,5%

Koenraad Van Heerden
Koenraad Van Heerden

4/5

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: transparant met gouden glitters.
  • Neus: delicate aroma met bloemige noten en hints van groene vrucht die een tropische smaak.
  • Mond: evenwichtig, rond en zijdeachtig smaak die een vleugje van de zuurgraad met een lange, elegante afdronk die een mineraal mondgevoel geeft heeft.

APPELLATIE: Valdeorras - Galicië, Spanje.

WIJNGAARD: Betaling van Kapelaans.

GRAPES: 100% Godello.

VOORBEREIDING: In de eerste dagen van september overgelaten aan de druiven en daarna rijpen, na het passeren door middel van een handmatige selectie, de druiven gaan door hun despalillado totdat het wordt om de temperatuur van de druif bij 9 ° C veranderen om zijn aroma's te behouden. Vervolgens werd dit resultaat toegestaan ​​in de vermalers te staan ​​gedurende vier uur om het aan de pers te brengen en krijg een kwaliteitswijn. Dan vergist ze in stalen tanks tot de wijn alleen ontlucht en links op de moer totdat het gebotteld.

WIJNSUGGESTIE: ideale witte visgerechten, rauwe schelpdieren en zeevruchten soupy rijst metgezel.

TEMPERATUUR: 12ºC

ALCOHOL: 14%

Top aanbiedingen Valdeorras