Trends:

Valdeorras

O Luar do Sil Godello 2019

75cl

O Luar do Sil Godello 2019

9,50€
9,50€
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2019 Andere wijnjaren
2018, 2017, 2016 en N/A
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Valdeorras (Galicia, Spanje)
Wijnkelder: Pago de los Capellanes
Volume: 75cl Andere volumes
Druiven: Godello (100%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13,5%
Rijping: Jong
Pago de los Capellanes presenteert ons deze O Luar do Sil Godello 2019 (9,50€), een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Valdeorras op basis van een selectie godello druiven uit 2019 en met 13,5º alcoholgraad. O Luar do Sil Godello 2019 kan geserveerd worden bij risotto en wit vlees. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van O Luar do Sil Godello 2019

O Luar do Sil Godello 2019 (Godello)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: groenachtig geel.
 • Neus: tonen van rijp steenfruit en bloemen- en balsamico-tonen die kenmerkend zijn voor de omgeving.
 • Mond: fris en krachtig, evenwichtige, zalvende mond, lange lengte en persoonlijkheid. Einde van opmerkelijke volharding.

OORSPRONGSBENAMING: Valdeorras

WIJNGAARD: Betaling van de kapelaans. Wijngaarden gelegen op de heuvel in de stad Seadur (Orense), tussen de rivieren Sil en Bibei. Geplant op granieten hellingen op 450 meter hoogte. Diepe kleigrond, op gefragmenteerde en verweerde granieten rotsen (xabre).

DRUIVEN: Godello 100%

VOORBEREIDING: handmatige selectie, ontstressen en zacht knijpen. Onmiddellijke koeling bij 10 ° C en maceratie van voor de fermentatie gedurende 4 tot 6 uur om het aromatische profiel te versterken. Gisting in roestvrij staal bij gecontroleerde temperatuur (16 - 18 ºC). Als u klaar bent, selecteert u een deel van de fijne droesem om gedurende twee maanden een soepele 'battonage' te maken.

Bijpassende wijn: voorgerechten, salades, wit vlees, rijst, risotto, vis, zeevruchten.

AANBEVOLEN SERVICE-TEMPERATUUR: 7-10 ° C

INHOUD ALCOHOL: 13,5%

Meer zien

Hoe te serveren

Het wijnhuis

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes is een naam die afkomstig is van de gemeente waar liggen de wijngaarden en de wijnmakerij. Een betaling is een gebied van land.

Meer over het wijnhuis

Reviews van O Luar do Sil Godello 2019

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor O Luar do Sil Godello 2019:Waarderen O Luar do Sil Godello 2019:

4 /5

PROEFNOTITIES: Uitzicht: groenachtig geel. Neus: tonen van rijp steenfruit en bloemen- en balsamico-tonen die kenmerkend zijn voor de omgeving. Mond: fris en krachtig, evenwichtige, zalvende mond, lange lengte en persoonlijkheid. Einde van opmerkelijke volharding. OORSPRONGSBENAMING: Valdeorras WIJNGAARD: Betaling van de kapelaans. Wijngaarden gelegen op de heuvel in de stad Seadur (Orense), tussen de rivieren Sil en Bibei. Geplant op granieten hellingen op 450 meter hoogte. Diepe kleigrond, op gefragmenteerde en verweerde granieten rotsen (xabre). DRUIVEN: Godello 100% VOORBEREIDING: handmatige selectie, ontstressen en zacht knijpen. Onmiddellijke koeling bij 10 ° C en maceratie van voor de fermentatie gedurende 4 tot 6 uur om het aromatische profiel te versterken. Gisting in roestvrij staal bij gecontroleerde temperatuur (16 - 18 ºC). Als u klaar bent, selecteert u een deel van de fijne droesem om gedurende twee maanden een soepele 'battonage' te maken. Bijpassende wijn: voorgerechten, salades, wit vlees, rijst, risotto, vis, zeevruchten. AANBEVOLEN SERVICE-TEMPERATUUR: 7-10 ° C INHOUD ALCOHOL: 13,5%
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van O Luar do Sil Godello 20192018

4/5

traditionele, intense en minerale Godello. Zeer goede prijs.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis