Dominio de la Vega Mírame Rose 2018

Dominio de la Vega (Valencia)

9,95€ + 5,95€ Verzending (24 uren)

59,70€ + 5,95€ Verzending (24 uren)

119,40€ + 5,95€ Verzending (24 uren)

9,95/stuk

Verzending: Grand Cru Wijnen

Je ontvangt 0.13 punten voor elk product dat je koopt

Wijn rosé Dominio de la Vega Mírame Rose 2018 (9,95€) is een Valencia uit de wijnkelders van Dominio de la Vega op basis van pinot noir en bobal druiven uit 2018. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rosé die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Dominio de la Vega Mírame Rose

Soort Wijn: rosé Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Valencia (Comunidad Valenciana,Spanje)
Wijnkelder: Dominio de la Vega
Volume: 75cl
Druiven: Bobal, Pinot Noir
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Dominio de la Vega

Dominio de la Vega Mírame Rose 2018 (Bobal en Pinot Noir)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: bleke zalm roze, licht violet reflecties.
 • Neus: grote aromatische complexiteit en finesse, nota's van rood fruit, steenvruchten en hints van violet bloemen en een licht marine noten.
 • Mond: delicaat en zeer vers (citrus) met nota zoutoplossing gehemelte, licht, maar zeer omhullende, met grote consistentie.

APPELLATIE: Valencia.

GRAPES: Bobal en Pinot Noir.

Uitwerking: Vanzelfsprekend worden er, met het grootste respect voor het milieu.

WIJNSUGGESTIE: voorgerechten, vis of schelpdieren of wit vlees, salades en vleeswaren, evenals pasta en rijst gerechten, met pates, verse kaas of gekookte garnalen.

TEMPERATUUR: 8-10 °C

ALCOHOL: 11,5%

Dominio de la Vega

Dominio de la Vega Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Dominio de la Vega Mírame Rose 2018

Grand Cru Wijnen

Gepubliceerd op 04.16

4/5

Dominio de la Vega Mírame Rose 2018

Deze prachtige rose van Dominio de la Vega is een mooie blend van de Bobal druif en de Pinot Noir. Dit is een rosé gemaakt uit de zeer edele druiven is niet te vergelijken met vele massa geproduceerde rose's. Net "meer" wijn en complexer maar daarnaast ook nog zeer prettig qua prijs. De wijn wordt gepresenteerd in een bleke zalmroze kleur met lichte lila reflecties. Wijn met een grote complexiteit en aromatische finesse, met accenten van rood fruit, steenfruit en herinneringen aan violette bloemen, allemaal vergezeld van lichte mariene tonen. Verkozen tot beste Rosé op de Wijn International Trophy Frankfurt 2018 De wijn past erg goed bij alle vette vis als zalm en tonijnsteak. Ook gaat het heel erg goed met soorten vlees als kalf, varken en wild (hert). De rosé is ook goed te combineren met gevogelte.
Uiteraard is de Mírame rose ook heerlijk op een terrasje of met een toastje, een handje noten en bij vers fruit.

Meer meningen over Dominio de la Vega Mírame Rose 2018

Pim Van Dalsen

Gepubliceerd op 12.10

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: bleke zalm roze, licht violet reflecties.Neus: grote aromatische complexiteit en finesse, nota's van rood fruit, steenvruchten en hints van violet bloemen en een licht marine noten.Mond: delicaat en zeer vers (citrus) met nota zoutoplossing gehemelte, licht, maar zeer omhullende, met grote consistentie.APPELLATIE: Valencia.GRAPES: Bobal en Pinot Noir.Uitwerking: Vanzelfsprekend worden er, met het grootste respect voor het milieu.WIJNSUGGESTIE: voorgerechten, vis of schelpdieren of wit vlees, salades en vleeswaren, evenals pasta en rijst gerechten, met pates, verse kaas of gekookte garnalen.TEMPERATUUR: 8-10 °CALCOHOL: 11,5%

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Dominio de la Vega Mírame Rose 2017

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Dominio de la vega rosé
Deze prachtige rose van Dominio de la Vega is een mooie blend van de Bobal druif en de Pinot Noir. Dit is een rosé gemaakt uit de zeer edele druiven is niet te vergelijken met vele massa geproduceerde rose's. Net "meer" wijn en complexer maar daarnaast ook nog zeer prettig qua prijs. De wijn wordt gepresenteerd in een bleke zalmroze kleur met lichte lila reflecties. Wijn met een grote complexiteit en aromatische finesse, met accenten van rood fruit, steenfruit en herinneringen aan violette bloemen, allemaal vergezeld van lichte mariene tonen. Verkozen tot beste Rosé op de Wijn International Trophy Frankfurt 2018 De wijn past erg goed bij alle vette vis als zalm en tonijnsteak. Ook gaat het heel erg goed met soorten vlees als kalf, varken en wild (hert). De rosé is ook goed te combineren met gevogelte.
Uiteraard is de Mírame rose ook heerlijk op een terrasje of met een toastje, een handje noten en bij vers fruit.

Top aanbiedingen Valencia