Vallarom Vò Rosè 2009

Vallarom (Vallagarina)

15,90€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Vallarom Vò Rosè 2009 te kopen op dit moment.

Vallarom is de fabrikant van deze Vallarom Vò Rosè 2009 , een wijn mousserende met herkomstaanduiding Vallagarina met pinot nero druiven van het wijnjaar 2009 en die een alcoholgraad van 12º bevat. Een wijn mousserende beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Vallarom Vò Rosè

Soort Wijn: mousserende Wijn
Oogstjaar: 2009 Andere wijnjaren
2012, 2011 en 2010
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vallagarina (Trentino-Alto-Adige,Italië)
Wijnkelder: Vallarom
Volume: 75cl
Druiven: Pinot Nero
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%

Beschrijving · Vallarom

Vallarom Vò Rosè 2009 (Pinot Nero)

Producent: Vallarom

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Vallagarina

druiven: Pinot Nero

Vallarom Wijn kopen:

Meer meningen over Vallarom Vò Rosè 2009

Schuyler Roeloffs

Gepubliceerd op 23.05

4 /5

Aangename kleur. Ik hield van de geur van de bakkerij. Helaas was het bitter.
We gebruikten het met vlees. Ik zou het niet met vlees hebben gegeten, was niet goed.
Het werd mij op een proeverij gepresenteerd.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    1
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Vallarom Vò Rosè 2011

Cento Vigne Unplugged
Cento Vigne Unplugged

4/5

Het is een wijn geproduceerd door gisting op de fles met de klassieke methode.
De druiven 100% Pinot Noir, afkomstig uit de top van de wijngaard en Ventral Masi, worden met de hand geoogst, vroeg in de ochtend en onmiddellijk naar de kelder in kleine kratten.
De druiven na ontsteeld, wordt in de pers (pneumatisch), vertrokken naar achttien uur in contact met de huid en na een cyclus van persen, speciaal geprogrammeerde (maximaal extractie van 60%), wordt de most gefermenteerd door het werk van inheemse gisten in roestvrij stalen vaten. Juni wordt de wijn gebotteld voor de tweede gisting, met behulp van geselecteerde gisten en ruwe rietsuiker uit de biologische landbouw.
Na een periode van achtentwintig maanden op de moer, de flessen s en puffs gevuld met dezelfde wijn, in feite een nul dosering.
Na een maand van rust in de kelder is de marketing begon.
VISTA: Rosa intens, echt intens NEUS: Notes van framboos en wilde bloemen met hints van mineraliteit '. Perlage prima en constant MOND: De smaak van de vrucht wordt aangeboden geurige, kleine rode bessen en zelfs frambozen en wilde aardbeien TYPE: Vallagarina IGT PRODUCER: Vallarom druiven: Pinot Noir VERGRIJZING: Na een periode van achtentwintig maanden op de droesem, de flessen zijn 's puffs "en gevuld met dezelfde wijn, in feite een nul dosis. OOGST: handleiding vroeg in de ochtend in kleine dozen onmiddellijk vervoerd naar de kelder PRODUCTION OPMERKINGEN: biologische wijn WIJN: De druiven na ontsteeld, wordt in de pers (pneumatisch), vertrokken naar achttien uur "maceratie" in contact met de huiden en na een cyclus van persen, speciaal geprogrammeerde (maximaal extractie van 60%), wordt de most gefermenteerd voor inheemse gisten in roestvrij stalen vaten. ETEN: Als aperitief, met vette vleeswaren, kaas en worst. 8 ° DEGREES:: 12 ° De pizza wordt 'gek DIENEN maken

Meningen over Vallarom Vò Rosè 2012

Van eych Schmalhausen
Van eych Schmalhausen

4/5

Het ruikt naar banaan. Ondanks dit alles Vallarom Vò Rosé het leek nogal vris.
Goede wijn, te veel hout.

Meningen over Vallarom Vò Rosè 2010

Verbrugge Volkertszen
Verbrugge Volkertszen

4/5

We gebruikten het met vlees. Ik zou het niet met vlees hebben gegeten, was niet goed. Het werd door mijn beste vriend aan mij gepresenteerd.
Het smaakte me eerst de kleur. Het ruikt naar banaan. De smaak van de Vallarom was naar hout.

Top aanbiedingen Vallagarina