Trends:

Veneto

Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Veneto (Veneto, Italië)
Wijnkelder: Le Colture
Volume: 75cl Andere volumes
1L en Magnum
Druiven: Glera
Allergenen: Bevat Sulfieten
Soort Mousserende Wijn: Brut
Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher (10,40€) is een wijn mousserende met herkomstaanduiding Veneto uit de wijnkelders van Le Colture met geselecteerde glera druiven. Een wijn mousserende beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher

Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher (Glera)

PROEFNOTITIES VAN Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher:

  • Uitzicht: strogeel, fijn en aanhoudende Mousse.
  • Neus: bloemen en citrus profiel: citroen, grapefruit, ananas en tijm.
  • Mond: droge smaak, elegant, zeer vers, goede balans, geurig en mineralen. Final zeer schoon smaak.

APPELLATIE: Veneto.

WIJNGAARD: Le Colture

DRUIVEN: Glera.

WIJNSUGGESTIE: kleine monsters van sashimi.

SERVEERTEMPERATUUR: 8-10 °C

ALCOHOL: 11,5%

Meer zien

Reviews van Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher:Waarderen Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher:

4 /5

Druiven: 100% Prosecco
Alcohol: 11, 0
Gebied: Valdobbiadene
Naam: Valdobbiadene d. of. c. g.
Inhoud: 0, 75 l
De meest aantrekkelijke kenmerken zijn ingesloten in de uitnodigende zachtheid
van de rijkste aroma's van citrus aroma's en verse groente en vaak met een aangename hint van brood, samen met een prachtige gustative energie.
De fijne Perlage zorgt voor een aanhoudende smaak en het reinigen van de mond, en is nog een wapen in de matching met voedsel.
Om vis voorgerechten en groenten ook laborati waarderen tot 9,7 ° C,
eerst met zeevruchten en visgerechten in de oven, of, zoals gebruikelijk is in het productiegebied de hele maaltijd.
Oogst: half september tot half oktober.
Vinificatie: zacht persen van de druiven, fermentatie
bij afwezigheid van vellen met een geregelde temperatuur.
Schuimvorming: gisting in stalen containers (Charmat methode) met een geregelde temperatuur.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis