Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher

Le Colture (Veneto)

9,27€ + 18,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

55,62€ + 22,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

111,24€ + 32,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

9,27/stuk

Verzending: Passione Vino NL (Italië)

Je ontvangt 0.12 punten voor elk product dat je koopt

Le Colture levert ons deze Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher (9,27€). Het gaat om een wijn mousserende uit Veneto op basis van glera druiven. Een wijn mousserende beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher

Soort Wijn: mousserende Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Veneto (Veneto,Italië)
Wijnkelder: Le Colture
Volume: 75cl Andere volumes
1L en Magnum
Druiven: Glera
Allergenen: Bevat Sulfieten
Soort Mousserende Wijn: Brut
Meer zien »

Beschrijving · Le Colture

Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher (Glera)

PROEFNOTITIES VAN Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher:

  • Uitzicht: strogeel, fijn en aanhoudende Mousse.
  • Neus: bloemen en citrus profiel: citroen, grapefruit, ananas en tijm.
  • Mond: droge smaak, elegant, zeer vers, goede balans, geurig en mineralen. Final zeer schoon smaak.

APPELLATIE: Veneto.

WIJNGAARD: Le Colture

DRUIVEN: Glera.

WIJNSUGGESTIE: kleine monsters van sashimi.

SERVEERTEMPERATUUR: 8-10 °C

ALCOHOL: 11,5%

Le Colture

Le Colture Wijn kopen:

Meer meningen over Le Colture Prosecco Valdobbiadene Brut Fagher

Passione Vino

Gepubliceerd op 04.42

4 /5

Druiven: 100% Prosecco
Alcohol: 11, 0
Gebied: Valdobbiadene
Naam: Valdobbiadene d. of. c. g.
Inhoud: 0, 75 l
De meest aantrekkelijke kenmerken zijn ingesloten in de uitnodigende zachtheid
van de rijkste aroma's van citrus aroma's en verse groente en vaak met een aangename hint van brood, samen met een prachtige gustative energie.
De fijne Perlage zorgt voor een aanhoudende smaak en het reinigen van de mond, en is nog een wapen in de matching met voedsel.
Om vis voorgerechten en groenten ook laborati waarderen tot 9,7 ° C,
eerst met zeevruchten en visgerechten in de oven, of, zoals gebruikelijk is in het productiegebied de hele maaltijd.
Oogst: half september tot half oktober.
Vinificatie: zacht persen van de druiven, fermentatie
bij afwezigheid van vellen met een geregelde temperatuur.
Schuimvorming: gisting in stalen containers (Charmat methode) met een geregelde temperatuur.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    1
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Veneto