Trends:

Italië

Carpano Antica Formula 1L

1L

Carpano Antica Formula 1L

30,41€
30,41€
Winkel: Luxurious Drinks Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 6 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Je hoort vast graag dat…

Italiaanse Vermouth is, bij uitstek, één van de meest bekende dranken dankzij Antonio Benedetto Carpano die deze heeft gemaakt in 1876, in zijn ijver om een zoetere distillatie te vinden en om te voldoen aan de smaakpapillen van die tijd. Carpano Antica Fórmula is gefabriceerd met witte wijn, muskaatwijn van Piemonte, wijnen uit het zuiden van Italië en een mengsel van kruiden die het zijn karakteristieke smaak verlenen. Het is ideaal om te drinken als een een aperitief of voor het maken van premium cocktails, zoals bij de bekende Negroni of Americano.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Vermout (Gedistilleerd)
Producent: Fratelli Branca Distillerie
Volume: 100cl
Alcoholpercentage: 16.5%
Land: Italië
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving van Carpano Antica Formula 1L

Carpano Antica Formula 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Bruin amber reflecties.
 • Neus: kruidig ​​en citrus worden begeleid door een intens aroma van vanille.
 • Smaak: Ronde smaak, rijk, vanille, het reproduceren van dezelfde geuren. Dit alles wordt gecombineerd met aantekeningen, data, cacaobonen bittere sinaasappel en saffraan is afkomstig uit Iran hooglanden.

PRODUCER: Carpano Vermouth heeft een eeuwenoude geschiedenis, die teruggaat tot 1786, toen Antonio Benedetto Carpano de uitvinder van de formule (die nog steeds geheim), die aanleiding gaf tot de categorie van de vermouth, gemaakt door het mengen van kruiden en specerijen met Moscato wijn. Antonio Carpano recept was meteen een succes omdat het genoten van de goedkeuring van dezelfde Victor Amadeus III, die tussen de consumptie van de koninklijke familie aangenomen.

Italië.

DETAILS VAN BEREIDING Het productieproces gebeurt door het extraheren van aromatische planten, geplaatst in de warme en koude infusie, extractie of, afhankelijk van het uitgangsmateriaal, nauwgezet volgen van een recept dat geheim wordt gehouden door het einde 1786. Het proces is zeer nauwkeurig en zorgt voor langdurige en later een tweede fase van veroudering, die enkele maanden kan duren. Eindelijk, na een verblijf van alle stadia van de kwaliteitscontrole, het product is klaar om te worden gebotteld.

ALCOHOL: 16,5%

Meer zien

Reviews van Carpano Antica Formula 1L

4.4

20 klantbeoordelingen
 • 5
  5
 • 4
  15
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Carpano Antica Formula 1L:Waarderen Carpano Antica Formula 1L:

5/5

Een andere smaak van wat ik gewend was, maar zeer aangenaam om te nemen.
Meer zien,

Carpano Antica Formula 1L

4 /5

- Dit was de eerste vermout gebruikt om de voorloper te brengen in de klassieke martini, The Martinez, gemengd met Bokma Genever, waarvan de eerste gin het verbod hit in New York was.
- Een zeldzame specialiteit, uniek voor het boeket in beperkte hoeveelheden met wijze vakmanschap in kostbare genummerde flessen geblazen glas, de uitvinders van Vermouth, Carpano.
- De fles voorzien van een kurk, verpakt als een kostbare verpakking.
- Heeft u het koud, - ook heerlijk aan het einde van een maaltijd in combinatie met zoete broodjes.
Meer zien
,

5 /5

De Carpano vermout mijn favoriet, de Classico Bianco, Punt e Mes en Antica Formule ... Ik geef de voorkeur altijd alleen.
Meer zien
,

Carpano Antica Formula 1L Espléndido

5 /5

Het was echt voor een geschenk. Natuurlijk, de persoon aan wie ik gaf it've van hem hield. Volgens hem is de rijkste vermouth heeft ooit geproefd. Erg blij om te hebben gekozen voor de meest geschikte en het nog meer.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij