Carpano Antica Formula 1L

Fratelli Branca Distillerie (Vermout)

29,98€ + 6,25€ Verzending (5 - 7 dagen)

179,88€ ¡GRATIS VERZENDING! (5 - 7 dagen)

359,76€ ¡GRATIS VERZENDING! (5 - 7 dagen)

29,98/stuk

Verzending: Luxurious Drinks Vaste verzendkosten van 6,25€ tot 6 flessen Gratis verzending vanaf 150,00€

Je ontvangt 0.4 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Luxurious Drinks

You will like to know that...

Italiaanse Vermouth is, bij uitstek, één van de meest bekende dranken dankzij Antonio Benedetto Carpano die deze heeft gemaakt in 1876, in zijn ijver om een zoetere distillatie te vinden en om te voldoen aan de smaakpapillen van die tijd. Carpano Antica Fórmula is gefabriceerd met witte wijn, muskaatwijn van Piemonte, wijnen uit het zuiden van Italië en een mengsel van kruiden die het zijn karakteristieke smaak verlenen. Het is ideaal om te drinken als een een aperitief of voor het maken van premium cocktails, zoals bij de bekende Negroni of Americano.

Kenmerken · Carpano Antica Formula

Categorie:Vermout (Gedistilleerd)
Producent: Fratelli Branca Distillerie
Volume: 100cl
Alcoholpercentage: 16.5%
Land: Italië
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Fratelli Branca Distillerie

Carpano Antica Formula 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Bruin amber reflecties.
 • Neus: kruidig ​​en citrus worden begeleid door een intens aroma van vanille.
 • Smaak: Ronde smaak, rijk, vanille, het reproduceren van dezelfde geuren. Dit alles wordt gecombineerd met aantekeningen, data, cacaobonen bittere sinaasappel en saffraan is afkomstig uit Iran hooglanden.

PRODUCER: Carpano Vermouth heeft een eeuwenoude geschiedenis, die teruggaat tot 1786, toen Antonio Benedetto Carpano de uitvinder van de formule (die nog steeds geheim), die aanleiding gaf tot de categorie van de vermouth, gemaakt door het mengen van kruiden en specerijen met Moscato wijn. Antonio Carpano recept was meteen een succes omdat het genoten van de goedkeuring van dezelfde Victor Amadeus III, die tussen de consumptie van de koninklijke familie aangenomen.

Italië.

DETAILS VAN BEREIDING Het productieproces gebeurt door het extraheren van aromatische planten, geplaatst in de warme en koude infusie, extractie of, afhankelijk van het uitgangsmateriaal, nauwgezet volgen van een recept dat geheim wordt gehouden door het einde 1786. Het proces is zeer nauwkeurig en zorgt voor langdurige en later een tweede fase van veroudering, die enkele maanden kan duren. Eindelijk, na een verblijf van alle stadia van de kwaliteitscontrole, het product is klaar om te worden gebotteld.

ALCOHOL: 16,5%

Fratelli Branca Distillerie

Fratelli Branca Distillerie Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Carpano Antica Formula 1L

Vino Premier

Gepubliceerd op 09.29

4/5

Carpano Formula Antica 1L

Vermouth Carpano Antica Formule vermouth Italiaanse par excellence, bestaande uit witte wijn, Moscatel Piemonte en rijke wijnen uit Zuid-Italië, en wordt gekenmerkt in smaak en aroma door een infusie van kruiden zorgvuldig geselecteerde berg. Het boeket van vanille gecombineerd met tonen van kruiden en gedroogde vruchten zoals steranijs, Naraja huid en data. Inhoud: 1 LAlcohol: 16. 5% Als u vragen heeft bij de aankoop van Vermouth Carpano Antica Formula, contact opnemen met de sommelier van onze online wijnwinkel en zal u adviseren vrijblijvend.

Meer meningen over Carpano Antica Formula 1L

Jose Antonio Gago Pardavila

Gepubliceerd op 09.58

5 /5

Een andere smaak van wat ik gewend was, maar zeer aangenaam om te nemen.
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Dit was de eerste vermout gebruikt om de voorloper te brengen in de klassieke martini, The Martinez, gemengd met Bokma Genever, waarvan de eerste gin het verbod hit in New York was.
- Een zeldzame specialiteit, uniek voor het boeket in beperkte hoeveelheden met wijze vakmanschap in kostbare genummerde flessen geblazen glas, de uitvinders van Vermouth, Carpano.
- De fles voorzien van een kurk, verpakt als een kostbare verpakking.
- Heeft u het koud, - ook heerlijk aan het einde van een maaltijd in combinatie met zoete broodjes.
Enopión de Quíos

Gepubliceerd op 12.04

5 /5

Carpano Antica Formula 1L Espléndido

De Carpano vermout mijn favoriet, de Classico Bianco, Punt e Mes en Antica Formule ... Ik geef de voorkeur altijd alleen.
Gerelateerde meer opinies over Carpano Antica Formula 1L »

Samenvatting van beoordelingen

(20 meningen)
 • 5 sterren
  5
 • 4 sterren
  15
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.4/5

Op basis van 20 comments »

Top aanbiedingen Vermout