Trends:

Frankrijk

Gentiane Salers 1L

1L

Gentiane Salers 1L

17,85€
17,85€
Winkel: Luxurious Drinks Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 7 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Kenmerken

Categorie:Vermout (Gedistilleerd)
Producent: Salers Distillery
Volume: 100cl
Alcoholpercentage: 16%
Land: Frankrijk
Salers Distillery produceert Gentiane Salers 1L (17,85€), een vermout uit Frankrijk die een alcoholgehalte van 16º heeft. 4 puntos sobre 5 es la valoración media de Gentiane Salers 1L volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Gentiane Salers 1L

Gentiane Salers 1L

PROEFNOTITIES:

 • View: Het heeft een mooie gele kleur met groene tinten.
 • Neus: De neus biedt een unieke geur, fris en intense gentiaan.
 • Mond: Het wordt geleverd met een licht bittere gentiaan mond, waardoor het ideaal is om puur tijd, ijs, tonic, citroen of siroop drinken.

PRODUCER: Salers distilleerderij is een familiebedrijf gelegen in de buurt van Turenne, die is gebaseerd op een oude en indrukwekkende vaardigheid. Het is geïnspireerd door de oude technieken van de Elzas en Auvergne. Trots op zijn wortels en de regio, blijft het bedrijf het product claimt via zowel traditionele als origineel.

LAND: Frankrijk

VOORBEREIDING: Trouw aan het originele recept, is de voorbereiding gemaakt van gele gentiaan wortels groeien op de hellingen van de vulkanen van Auvergne. Ze worden geoogst tussen juni en september te worden gewassen en verpletterd. De racinent gemacereerd in neutrale alcohol en water en het mengsel wordt gedestilleerd koper nog in een waterbad. Infusion mengsels en destillaten worden vervolgens gemengd in Limousin eikenhouten vaten te worden verouderd gedurende twee jaar.

ALCOHOL 16%

Meer zien

Reviews van Gentiane Salers 1L

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Gentiane Salers 1L:Waarderen Gentiane Salers 1L:

4 /5

PROEFNOTITIES:View: Het heeft een mooie gele kleur met groene tinten.Neus: De neus biedt een unieke geur, fris en intense gentiaan.Mond: Het wordt geleverd met een licht bittere gentiaan mond, waardoor het ideaal is om puur tijd, ijs, tonic, citroen of siroop drinken.PRODUCER: Salers distilleerderij is een familiebedrijf gelegen in de buurt van Turenne, die is gebaseerd op een oude en indrukwekkende vaardigheid. Het is geïnspireerd door de oude technieken van de Elzas en Auvergne. Trots op zijn wortels en de regio, blijft het bedrijf het product claimt via zowel traditionele als origineel.LAND: FrankrijkVOORBEREIDING: Trouw aan het originele recept, is de voorbereiding gemaakt van gele gentiaan wortels groeien op de hellingen van de vulkanen van Auvergne. Ze worden geoogst tussen juni en september te worden gewassen en verpletterd. De racinent gemacereerd in neutrale alcohol en water en het mengsel wordt gedestilleerd koper nog in een waterbad. Infusion mengsels en destillaten worden vervolgens gemengd in Limousin eikenhouten vaten te worden verouderd gedurende twee jaar.ALCOHOL 16%
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij