Trends:

Vin de France (Loire)

Alexandre Bain Cuvée Nº07 2017

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vin de France (Loire) (Loire, Frankrijk)
Wijnkelder: Domaine Alexandre Bain
Volume: 75cl
Bio:
Druiven: Gamay (100%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
Domaine Alexandre Bain heeft deze Alexandre Bain Cuvée Nº07 2017 (19,28€) bereidt, een wijn rode uit Vin de France (Loire) op basis van een selectie gamay druiven uit 2017 en die een alcoholgehalte van 12º heeft. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Alexandre Bain Cuvée Nº07 2017

Alexandre Bain Cuvée Nº07 2017 (Gamay)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: rood licht.
 • Neus: intens aromatische bouquet, gekenmerkt door rode vruchten.
 • Mond: Greedy en flexibel met aardbeien en bramen toetsen. Explosie van fruit in de mond.

APPELLATIE: Vin de France (Loire)

WIJNGAARD: Alexander Bain. Opgericht in 2007 in Tracy-sur-Loire, is het landgoed in handen van Alexander Bain, die deel uitmaakt van de vereniging van natuurlijke wijnen. Gelegen in Pouilly-Fumé, met een oppervlakte van 11 hectare beslaat en beschikt over twee types van de bodem: kalksteen en Kimmeridgian Portlandian die significante stenen, en een uitstekende blootstelling aan de zon.

DRUIVEN: Gamay.

Vee VEROUDEREN gemaakt in roestvrij stalen tanks.

VOORVOORBEREIDING: De wijn 2017 is afkomstig van druiven en de handel ontwikkeld om de gel te overwinnen. Deze druiven afkomstig van wijngaarden van 20 jaar oud en gecertificeerd biologisch. Na de oogst, die gericht zijn op de wijngaard van het gebied dat door verschillende processen wijn, waarin geen wijnbereiding die niet worden gebruikt passen. Ze zijn bijzonder onderhevig aan een stap van semi-carbonzuur fermentatie. De wijnen zijn niet veel minder gefilterd vastgelopen.

WIJNSUGGESTIE: Ideaal met een plaat van vleeswaren. Bijvoorbeeld kan deze worden getest met de zwarte pudding of varkensdarmen.

SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOL 13%

Meer zien

Reviews van Alexandre Bain Cuvée Nº07 2017

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Alexandre Bain Cuvée Nº07 2017:Waarderen Alexandre Bain Cuvée Nº07 2017:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: rood licht.Neus: intens aromatische bouquet, gekenmerkt door rode vruchten.Mond: Greedy en flexibel met aardbeien en bramen toetsen. Explosie van fruit in de mond.APPELLATIE: Vin de France (Loire)WIJNGAARD: Alexander Bain. Opgericht in 2007 in Tracy-sur-Loire, is het landgoed in handen van Alexander Bain, die deel uitmaakt van de vereniging van natuurlijke wijnen. Gelegen in Pouilly-Fumé, met een oppervlakte van 11 hectare beslaat en beschikt over twee types van de bodem: kalksteen en Kimmeridgian Portlandian die significante stenen, en een uitstekende blootstelling aan de zon.DRUIVEN: Gamay.Vee VEROUDEREN gemaakt in roestvrij stalen tanks.VOORVOORBEREIDING: De wijn 2017 is afkomstig van druiven en de handel ontwikkeld om de gel te overwinnen. Deze druiven afkomstig van wijngaarden van 20 jaar oud en gecertificeerd biologisch. Na de oogst, die gericht zijn op de wijngaard van het gebied dat door verschillende processen wijn, waarin geen wijnbereiding die niet worden gebruikt passen. Ze zijn bijzonder onderhevig aan een stap van semi-carbonzuur fermentatie. De wijnen zijn niet veel minder gefilterd vastgelopen.WIJNSUGGESTIE: Ideaal met een plaat van vleeswaren. Bijvoorbeeld kan deze worden getest met de zwarte pudding of varkensdarmen.SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 ° CALCOHOL 13%
Meer zien
,

4 /5

Een speciale wijn voor echtparen.
De kleur was rood en bruin. Sterke geuren van bessen. Een zeer evenwichtige Vin de France (Loire).
Ik gebruikte het met vis, maar de vis niet goed was, en het eten was niet goed.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis