Trends:

Zweden

Absolut Citron 1L

1L Inhoud
24,11€
Winkel: LaVinateria NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 21,78€

Je hoort vast graag dat…

De levendige en frisse aroma's van Absolut Wodka zorgen voor een duidelijke en goed gebalanceerde citroenwodka. Het heeft bijkomende noten van sappige citroen en een vleugje sterke limoen die de smaak doen verlichten.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: The Absolut Company
Volume: 100cl Andere volumes
70cl en 75cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Zweden
Soort Wodka: Met Toegevoegde Smaak

Omschrijving van Absolut Citron 1L

Absolut Citron 1L

Absolut Citron was goed nieuws voor de liefhebbers van wodka met ijs en een citroen twist terug in de jaren '80 (die waren er weinig). Absolut Citron specifiek gelanceerd in 1988, negen jaar na Absolut en twee jaar na de eerste lid van de familie smaak, Absolut Pepper. Het succes was groot onder de twist van citroen, maar ook werd het belangrijkste ingrediënt van de super populaire Cosmopolitan.

Absolut Citron uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten gemaakt en, in tegenstelling tot wat er gebeurt met vele andere gearomatiseerde wodka's, bevat geen toegevoegde suikers. In het kort: Absolut Citron is soepel en zacht, fris en fruitig met hints van citroen en limoen en citroenschil notities.

De belangrijkste ingrediënten zijn Absolut Vodka Absolut Citron en citroen smaak. Hoewel citroen is het belangrijkste ingrediënt, ook toegevoegd kalk om af te drukken volmaakte karakter Absolut Citron.

Meer zien

De producent

The Absolut Company

The Absolut Company

Elke druppel van Absolut Vodka The Absolut Company als gevolg van een enkele site: het kleine stadje Åhus in het zuiden van Zweden. Met zijn 10.000 inwoners niet groot genoeg om op een wereldatlas te verschijnen kan worden, maar het gedestilleerde wodka is bekend over de hele wereld. Sinds de winter tarwe in de regio uitgegroeid tot het water uit onze eigen diepe put, Åhus biedt The Absolut Company de grondstof om miljoenen flessen Absolut Vodka verkocht over de hele wereld te produceren.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Absolut Citron 1L

4.2

20 klantbeoordelingen
 • 5
  2
 • 4
  18
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Absolut Citron 1L:Waarderen Absolut Citron 1L:

5/5

Geweldig voor Cosmopolitan
Meer zien,

Absolut Citron 1L

4 /5

Absolut Vodka Citron: Zweden Smaak: citroen Inhoud: 1 liter van 40% vol. Deze wodka kopen mensen die graag de smaak van citroen. Waarom niet proberen de volgende cocktail van: 3 cl Absolut Citron, 1cl Rose's Lime Juice, 2 cl Cointreau, 1cl citroensap, 2 cl cranberry siroop beeldspraak dank aan Jesper's Absolut Vodka Collection
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Absolut Citron L 1L toont een kristallijn kristallijn voorkomen
- Geur: kenmerkend aroma van citroen
- Mond: zacht en rijp, fris en fruitig met hints van citroen en limoen en citroenschil notities.

ALCOHOL: 40%
LAND: Zweden
Meer zien
,
Meer zien