Absolut Elyx

The Absolut Company (Vodka)

44,26€ + 22,20€ Verzending (4 - 6 dagen)

265,56€ + 22,20€ Verzending (4 - 6 dagen)

678,96€ + 32,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

44,26/stuk

Verzending: Odyssée-Vins NL (Frankrijk)

Je ontvangt 0.59 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

You will like to know that...

ABSOLUT ELYX wordt handmatig gedistilleerd in een koperen rectificatie uit 1921 die nog steeds bekend staat als Column 51. Het wordt beheerd door een aantal geselecteerden die hun kennis en deskundigheid hebben geerfd van voorgaande generaties spirit en vodka makers. Onze zijdenachtige vodka is het resultaat van single wintertarwe, handmatige bediening en het oude koperen katalisatie proces. Het koper katalyseert trace compounds in the spirit, zuivert de vodka en voegt een gewaardeerde zijden textuur en smaak toe.

Kenmerken · Absolut Elyx

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: The Absolut Company
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 42.3%
Prijzen: 2013 Gold - San Francisco World Spirits Competition
2012 Gold - San Francisco World Spirits Competition
Land: Zweden

Beschrijving · The Absolut Company

Absolut Elyx

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Absolut Elyx is duidelijk en helder
 • Geur: De neus is fris deze wodka, zeer suggestief bloemige noten en vruchten die worden verzwakt zodra-relatief-gehemelte.
 • Mond: De smaak is fris en schoon, met nadruk op haar zijdeachtige textuur.

VOORBEREIDING:. Het wordt verkregen door destillatie van zorgvuldig geselecteerde tarwekorrels hand koper nog, dan is het resultaat gemengd worden met het zuivere water.

PRODUCER: Absolut Vodka

The Absolut Company

Elke druppel van Absolut Vodka The Absolut Company als gevolg van een enkele site: het kleine stadje Åhus in het zuiden van Zweden. Met zijn 10.000 inwoners niet groot genoeg om op een wereldatlas te verschijnen kan worden, maar het gedestilleerde wodka is bekend over de hele wereld. Sinds de...

The Absolut Company Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Absolut Elyx

La Boucherie Du Whisky

Gepubliceerd op 16.18

4 /5

Absolut Elyx is gemaakt van een wintertarwe van uitzonderlijke kwaliteit, die de zuiverheid gegarandeerd en de zoete en fruitige karakter geteeld en geoogst door een enkele producent en met de hand geselecteerd om alleen de beste bonen te behouden van elke oogst. In kleine hoeveelheden geproduceerd, wordt gedistilleerd in de traditionele alembic 1920.
Drinksupermarket

Gepubliceerd op 12.41

4 /5

Absolut Elyx is een super premium vodka van Absolut. Het wordt gedistilleerd uit 100% van de beste single landgoed wintertarwe op de Rabelof Kasteel in het zuiden van Zweden. De wintertarwe wordt vervolgens met de hand gedestilleerd in een bijzonder koper nog 1921 creëren prachtig zijdeachtig wodka.
Passione Vino

Gepubliceerd op 03.44

4 /5

Alcohol: 42, 3
Land: Zweden
Inhoud: 0, 7 l
Absolut Vodka is uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, en in tegenstelling tot andere wodka, heeft geen toegevoegde suiker. In feite ABSOLUT is zo zuiver als alleen de wodka kan zijn. Dergelijke zuiverheid heeft echter een welomschreven smaak: rich, vol en complex, evenals zachte en volwassen, met het net karakter van tarwe gevolgd door noten gedroogd fruit. De belangrijkste ingrediënten in Absolut Vodka zijn water en wintertarwe. Het water, afkomstig uit een diepe put in Åhus, is vrij van onzuiverheden. De wintertarwe is uniek: het wordt gezaaid in de herfst en geoogst de volgende. Een jaar lang het groeit onder de Zweedse sneeuw ontwikkeling van haar harde korrel. Bovendien is het gebruik van meststoffen tot een minimum beperkt. Gelimiteerde editie gewijd aan de stad van Brooklyn gemaakt met Spike Lee samenwerking
Gerelateerde meer opinies over Absolut Elyx »

Samenvatting van beoordelingen

(15 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  15
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 15 comments »

Top aanbiedingen Vodka