Trends:

Zweden

Absolut Vodka 4.5L

4.5L

Absolut Vodka 4.5L

120,45€
120,45€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Estimated delivery: 4 dagen
Verzendkosten: 18,45€

Je hoort vast graag dat…

Absolut Vodka is een Zweedse wodka die wordt gemaakt uit exclusief natuurlijke ingrediënten en heeft, zoals andere wodka's wel hebben, geen toegevoegde suikers. Absolut Vodka is zo puur als maar kan zijn. Toch heeft het een bepaalde smaak: rijk, vol en complex, maar ook subtiel en licht met een duidelijk karakter van graan, gevolgd door een vleugje gedroogd fruit.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: The Absolut Company
Volume: 450cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Zweden
Soort Wodka: Neutraal

Beschrijving van Absolut Vodka 4.5L

Absolut Vodka 4.5L

Absolut Vodka werd voor het eerst gepresenteerd in New York in 1979. Het werd al snel populair in de hele stad, na de VS en wereldwijd. Maar het recept voor Absolut print deze pure en natuurlijke smaak heeft meer dan 30 jaar. Als medicijn potje van S. XVIII werd gevonden in een antiekwinkel Estcolomo, die als inspiratie diende voor het ontwerp van de iconische fles van Absolut Vodka.

VOORBEREIDING: Absolut Vodka is uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten gemaakt, en in tegenstelling tot het geval met vele andere wodka's, bevat geen toegevoegde suikers. Absolut is, in feite, kan het zo puur als wodka. Toch is de zuiverheid smaken: rijk, vol en complex, maar toch soepel en rijp met het onderscheidend vermogen van de tarwekorrel, gevolgd door een hint van gedroogde vruchten.

Meer zien

De producent

The Absolut Company

The Absolut Company

Elke druppel van Absolut Vodka The Absolut Company als gevolg van een enkele site: het kleine stadje Åhus in het zuiden van Zweden. Met zijn 10.000 inwoners niet groot genoeg om op een wereldatlas te verschijnen kan worden, maar het gedestilleerde wodka is bekend over de hele wereld. Sinds de winter tarwe in de regio uitgegroeid tot het water uit onze eigen diepe put, Åhus biedt The Absolut Company de grondstof om miljoenen flessen Absolut Vodka verkocht over de hele wereld te produceren.

Meer over de producent

Reviews van Absolut Vodka 4.5L

5

2 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Absolut Vodka 4.5L:Waarderen Absolut Vodka 4.5L:

5/5

Parfait, reçu a temps malgré les problèmes de circulation avec la neige sur paris.
Meer zien,

Absolut Vodka 4.5L

5 /5

Qué mejor que contar con una botella tan grande de Vodka para las reuniones en casa con amigos! Me encanta combinarlo con zumo de naranja y mucho hielo. Queda genial!
Meer zien
,

5 /5

Perfect party botle. When it is enough one bottle for whole evening. Good quality, good taste. Quick delivery to UK.
Meer zien
,

5 /5

Very nice drink at a very good price would happily buy again
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij