Trends:

Polen

Belvedere Citrus

70cl Inhoud

Belvedere Citrus

44,21€
44,21€
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: Polmos Zyrardow Distillery
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 40%
Land: Polen
Vervaardigd door Polmos Zyrardow Distillery, Belvedere Citrus (44,21€) is een vodka van oorsprong uit Polen en waarvan de alcoholgraad 40º is. De klanten van Drinks&Co geven deze Belvedere Citrus 4 punten uit 5.

Omschrijving van Belvedere Citrus

Belvedere Citrus

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Wit kristallijn
 • Geur: Geur fris, zuiver en zeer dicht citrus met noten van verse citroen.
 • Smaak: Complex en evenwichtig. fris, schoon, vriendelijk, met citroen en limoen notities naadloos geïntegreerd.

ALCOHOL: 40% Vol

Land: Polen

Meer zien

Reviews van Belvedere Citrus

4

18 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  18
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Belvedere Citrus:Waarderen Belvedere Citrus:

4 /5

- handgemaakt met behulp van citroenen geteeld in het zonnige citrusbomen in de buurt van Murcia, Spanje, en limoenen in de buurt in het zuidoosten van Spanje geoogst.
- Belvedere Cytrus (uitgesproken als 'sit-troos') drukt de levendige karakter van natuurlijke citroen met exotische lagen van kalk.
- Een ingrediënt wodka. Versmolten met vier keer gedistilleerd Belvedere geest.
- maceratie is het ambachtelijke proces Belvedere maakt gebruik van de beste super premium gearomatiseerde wodka ter wereld te creëren. Het proces maakt gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten, fijn tekening uit de levendige smaken van fruit schillen, vlees en bloemen, in combinatie met de beste super premium wodka en technische expertise.
Meer zien
,

Belvedere Cytrus (Lemon)

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Wit kristallijnGeur: Geur fris, zuiver en zeer dicht citrus met noten van verse citroen.Smaak: Complex en evenwichtig. fris, schoon, vriendelijk, met citroen en limoen notities naadloos geïntegreerd.ALCOHOL: 40% VolLand: Polen
Meer zien
,

4 /5

Belvedere is een merk van luxe Poolse wodka gemaakt van graan geproduceerd in de Poolse stad Yrardów?. Gedestilleerd viermaal en in kleine vaten.
In de fles Belvedere Paleis, de residentie van de Poolse presidenten en staatshoofden in verschillende periodes van de geschiedenis verschijnt. Elke fles wordt onderworpen aan kwaliteitscontrole aan het ontwerp en de hoeveelheid alcohol verifiëren.
De Belvedere wodka wordt verkocht in de grote internationale markten en is vooral aanwezig in de Amerikaanse markt. Hij was winnaar van het tijdschrift testklasse super premium wodka.
Meer zien
,
Meer zien