Chapel Down Vodka

Chapel Down (Vodka)

Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

35,38€ + 5,67€ Verzending (3 - 5 dagen)

35,38/stuk

Verzending: TheDrinkShop UK (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 0.47 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Chapel Down produceert deze Chapel Down Vodka (35,38€), een vodka geproduceerd in Engeland met 40º alcoholgraad. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Chapel Down Vodka met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Chapel Down Vodka

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: Chapel Down
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Engeland

Beschrijving · Chapel Down

Chapel Down Vodka

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Chapel Down Vodka Behoudt de doorschijnende uiterlijk van wodka.
 • Aroma: Een lichte citrus- en bloemengeur.
 • Smaak: Dit is een expressieve wodka met een lichte en zachte smaak. De romige smaak heeft toetsen van perzik en peper Met de zwakste hint van anijs op de finish.

PRODUCER: Chapel Down.LAND: Engeland.

Details van de productie: Deze speciale editie wodka wordt gemaakt van Chardonnay druivenschillen gedestilleerd uit de producent gevestigd in Kent. Het proces duurt ongeveer twee jaar in beslag, het vastleggen van de dezelfde spannende verse kwaliteit van de wijnen die geboorte te geven aan deze wodka. De productie van drank esta Local Volgt toenemende trend om high-end destillaten produceren uit de afvalproducten van de wijnbereiding. De geesten - als het paar wodka en gin worden vervaardigd met behulp esta methode die bekend staat - begon als een experiment om de ontwikkeling van grappa in 2016. Deze geesten zijn snel in de markt gepositioneerd als Zelf een elegante, gladde drank voor de meest verfijnde smaak. Deze triple-gedistilleerd wodka was twee gouden medailles toegekend bedrag in 2018 Spirits Masters serie, die door The Drinks Business. Chapel Down Vodka kan worden puur of als onderdeel van de perfecte cocktail van genoten, want het is de perfecte balans tussen moderne en traditionele smaak.

ALCOHOL: 41,2%

Chapel Down

Chapel Down Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Chapel Down Vodka

Gepubliceerd op 04.16

4/5

Chapel Down Vodka

- Vanaf de Chapel Down wijnmakerij van Kent komt deze limited edition wodka, verkregen uit de destillatie van hun eigen geteelde chardonnay druiven voor de oogst 2016.
- Citrus en florale aroma's naar voren leiden tot een glad mondgevoel, met een lichte smaak van citrus en een vleugje anijs om te...
lees alles

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Vodka