Trends:

Frankrijk

Grey Goose L'Orange 1L

1L

Grey Goose L'Orange 1L

38,61€
38,61€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 4 eenheden

Kenmerken

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: Grey Goose
Volume: 100cl Andere volumes
70cl en 75cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Frankrijk
Soort Wodka: Met Toegevoegde Smaak
Grey Goose vervaardigt deze Grey Goose L'Orange 1L (38,61€), een vodka Met toegevoegde smaak van oorsprong uit Frankrijk die een alcoholgraad van 40º heeft.

Beschrijving van Grey Goose L'Orange 1L

Grey Goose L'Orange 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Grey Goose L'Orange 1L is kleurloos
 • Geur: fris, fruitig aroma, doet denken aan een rijpe oranje met een vleugje oranjebloesem. De zachtheid van geest opent naar een zachte zoetheid en delicate bloemige noten onthullen, het creëren van een sappige en heerlijke aroma.
 • Mond: De smaak is vol, fris en geurig. Het mengsel van oranje vult de mond met de volledige waaier van aroma's en smaken van sap, vlees en fruit schillen. Zuivere, verfrissende lang en dun. Breng de warmte en de rijkdom van een hele oranje.

VOORBEREIDING: Grey Goose L'Orange 1L Het wordt gemaakt van vers geplukte sinaasappelen geoogst in het jaar in Florida, Brazilië en Nieuw-Guinea in het hoogseizoen. Etherische olie van oranje vers fruit gemengd met tarwe geest en gedestilleerd tot levendige citrus smaak handtekening Grey Goose L'Orange bereiken.

PRODUCER: Grey Goose Bmp

Meer zien

De producent

Grey Goose

Grey Goose

Grey Goose is een premium merk wodka geproduceerd in Frankrijk. Het werd oorspronkelijk opgericht door Sidney Frank vóór de verkoop aan Bacardi 2004. Het oorspronkelijke idee voor Grey Goose was een luxe wodka voor de Amerikaanse markt te ontwikkelen, iets wat Frank had het overwegen voor een tijdje, toen hij kwam met de naam.

Meer over de producent

Reviews van Grey Goose L'Orange 1L

4.1

10 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  9
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Grey Goose L'Orange 1L:Waarderen Grey Goose L'Orange 1L:

5/5

Grey Goose Orange 1L
Meer zien,

Grey Goose L'Orange 1L

4 /5

Echt mooi met limonade ... En meteen als het ijskoud. Zou in een cocktail goed werken.
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het vat weergegeven kleurloos, helder en kristallijn.
 • Neus: fris en fruitig aroma, doet denken aan een rijpe sinaasappel met een vleugje oranjebloesem. De gladheid van destillaat opent naar een zachte zoetheid en delicate bloemige noten onthullen.
 • Smaak: De smaak is vol, fris en geurig. Het mengsel sinaasappelen vult de mond met het volledige scala van geuren en smaken sap, vlees, fruit schillen. schoon, lang en verfrissende afdronk.

PRODUCER: Grey Goose.

LAND: Frankrijk.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Deze wodka wordt gemaakt van vers geplukte sinaasappelen loop van het jaar in Florida, Brazilië en Nieuw-Guinea in het hoogseizoen geoogst. Oranje essentiële oliën van vers fruit worden gemengd met de geest van tarwe en gedestilleerd levendige citrus smaak te bereiken.

ALCOHOL: 40%

Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij