Trends:

Frankrijk

Grey Goose L'Orange 1L

1L

Grey Goose L'Orange 1L

39,41€
39,41€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 4 eenheden

Kenmerken

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: Grey Goose
Volume: 100cl Andere volumes
70cl en 75cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Frankrijk
Soort Wodka: Met Toegevoegde Smaak
Grey Goose L'Orange 1L (39,41€), een vodka Met toegevoegde smaak van distillerderij Grey Goose vervaardigd in Frankrijk en waarvan het alcoholgehalte 40º is.

Beschrijving van Grey Goose L'Orange 1L

Grey Goose L'Orange 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Grey Goose L'Orange 1L is kleurloos
 • Geur: fris, fruitig aroma, doet denken aan een rijpe oranje met een vleugje oranjebloesem. De zachtheid van geest opent naar een zachte zoetheid en delicate bloemige noten onthullen, het creëren van een sappige en heerlijke aroma.
 • Mond: De smaak is vol, fris en geurig. Het mengsel van oranje vult de mond met de volledige waaier van aroma's en smaken van sap, vlees en fruit schillen. Zuivere, verfrissende lang en dun. Breng de warmte en de rijkdom van een hele oranje.

VOORBEREIDING: Grey Goose L'Orange 1L Het wordt gemaakt van vers geplukte sinaasappelen geoogst in het jaar in Florida, Brazilië en Nieuw-Guinea in het hoogseizoen. Etherische olie van oranje vers fruit gemengd met tarwe geest en gedestilleerd tot levendige citrus smaak handtekening Grey Goose L'Orange bereiken.

PRODUCER: Grey Goose Bmp

Meer zien

De producent

Grey Goose

Grey Goose

Grey Goose is een premium merk wodka geproduceerd in Frankrijk. Het werd oorspronkelijk opgericht door Sidney Frank vóór de verkoop aan Bacardi 2004. Het oorspronkelijke idee voor Grey Goose was een luxe wodka voor de Amerikaanse markt te ontwikkelen, iets wat Frank had het overwegen voor een tijdje, toen hij kwam met de naam.

Meer over de producent

Reviews van Grey Goose L'Orange 1L

 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Andere producten van dezelfde distilleerderij