Moskovskaya

Moskovskaya (Vodka)

Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

8,41€ + 4,95€ Verzending (48u - 3 dagen)

8,41/stuk

Verzending: GrauOnline (Spanje)

Je ontvangt 0.11 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zien »

Moskovskaya is de vervaardiger van deze Moskovskaya (8,41€), een vodka herkomstig uit Rusland die een alcoholgraad van 40º heeft. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Moskovskaya met een gemiddelde score van 4,2 punten uit 5 beoordeeld wat betreft de gidsen en tijdschriften uit de branche verdient hij een penin: 87.
You will like to know that...

Moskovskaya , wiens naam "Moscow wodka" betekent, is een van de oudste merken Russische wodka. Het werd voor het eerst gemaakt door het Vodka Monopolie van het Russische Rijk in 1894. In 1910 kreeg Moskovskaya van de keizer de aanduiding "Osobennaya", wat speciaal betekent. Het recept werd gepatenteerd door de Russische regering en Russische soldaten kregen zelfs flessen Moskovskaya om het einde van de Tweede Wereldoorlog te vieren tijdens hun parade over het Rode Plein.

Deze wodka wordt sinds 1900 in dezelfde fabriek geproduceerd en wordt volgens de klassieke Russische methode gemaakt met alleen traditionele ingrediënten. Men neemt de fijnste korrels en mengt het met gezuiverd water, waardoor het mengsel drie dagen kan fermenteren. Daarna wordt de vloeistof drievoudig gedestilleerd om de consument de zuiverste wodka die mogelijk is te bieden. Er is geen gedoe met een recept dat zo simpel is, alleen maar wodka. De drievoudige filtratie met kwartszand, houtskool en nogmaals kwartszand, resulteert in een bevredigende wodka met karakter.

Wodka is in het Russisch het verkleinwoord van voda, wat water betekent. Geniet van dit kleine beetje water hoe u maar wilt. Van Moskovskaya wodka kunt u het beste gewoon genieten, zowel gekoeld als met ijs. Probeer het met de klassieke wodka-combinaties zoals blini's en kaviaar om te proeven wat al vanaf 1894 perfect is geweest en zal blijven.

Kenmerken · Moskovskaya

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: Moskovskaya
Volume: 70cl Andere volumes
1L, 50cl en 75cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Rusland
Serveertemperatuur: 6-8ºC

Beschrijving · Moskovskaya

Moskovskaya

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het is een kleurloos, kristallijn aspect.
 • Neus: Impeccable witte peper aroma's vermengd met een vleugje anijs en een hint van pepermuntolie.
 • Smaak: De ingang is glad met een romige textuur en licht zoete smaak brood. In de mond evolueert de frisheid van munt, die samen loopt met prachtige tonen van anijs waargenomen in de neus en zwarte peper.

PRODUCER: Moskovskaya. Dit merk werd opgericht in 1894 door de Russische Rijk, dat een monopolie op de productie van wodka voor commerciële doeleinden had. Bij besluit de bouw van een productie van de drank, welk werd in 1900 waar ze nog vervaardigd besteld. Op dit moment is dit merk behoort tot de Russische conglomeraat Soyuzplodoimport.

LAND: Rusland.

DETAILS VAN VERWERKING: Moskovskaya is een wodka geproduceerd met een Russische verwerkingswerkwijze klassieke gebruiken zeer traditionele ingrediënten. Aanvankelijk was de beste tarwekorrels zijn geselecteerd om het te geven dat geweldig karakter dat identificeert, gemengd met gezuiverd water uit geboorde put en laat fermenteren in een gestaag tempo voor drie dagen. Daarna wordt het mengsel onderworpen aan destillatie om een ​​drievoudige sterke drank en zuiverheid onovertroffen verkrijgen. Eenmaal voltooid Hierbij na Russische gebruiken, zorgvuldig een exacte hoeveelheid gezuiverd water toegevoegd aan de drank te filteren in drie fasen: eerst kwartszand wordt gebruikt, actieve kool en tenslotte opnieuw gefiltreerd met kwartszand.

ALCOHOL: 38%

Moskovskaya

Moskovskaya Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Moskovskaya

Gepubliceerd op 12.41

4/5

Moskovskaya

Verfrissend schoon met een vleugje munt, Moskovskaya Wodka is een prachtige en nogal bijzondere product afkomstig uit Rusland.
lees alles

Meer meningen over Moskovskaya

Anoniem

Gepubliceerd op 07.05

5/5

5
lees alles

Gepubliceerd op 10.01

5/5

Mijn favoriete wodka zeer moeilijk te pakken, niet beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk te krijgen.
lees alles

Gepubliceerd op 13.07

5/5

exelent
lees alles

Gepubliceerd op 12.40

4/5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: kleurloos Moskovskaya is niet navulbaar.
- Geur: mild aroma.
- Mond: lichte smaak van alcohol.

ALCOHOL: 40% Vol
LAND: Rusland
lees alles

Gepubliceerd op 05.57

4/5

Moskovskaya Osobaya Vodka is een smetteloze geest

Gepubliceerd op 05.16

3.5/5

Moskovskaya Irrellenable is geweldig

Gepubliceerd op 04.20

4/5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Transparant
- Geur: Aroma schoon, pepermuntolie en witte peper
lees alles

Gepubliceerd op 12.56

4/5

Moskovskaya is erg mooi Vodka uit Rusland met een alcoholgehalte van 40% Volume 0, 7 Liter
lees alles

Gepubliceerd op 16.52

4/5

Moskovskaya Osobaya Vodka

De Moskovskaya Osobaya is een zeer gekozen korrel wodka geproduceerd in Rusland als een oude traditionele methode van destillatie in drie stappen. De kristallijne wit, de Osobaya Vodka Moskovskaya...
lees alles

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Moskovskaya is een Russische premium wodka verkregen door drievoudige distillatie van graan alcohol die wordt toegevoegd aan gezuiverd water en kleine hoeveelheden water en azijnzuur. Het begon met...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Moskovskaya »

Samenvatting van beoordelingen

(23 meningen)
 • 5 sterren
  3
 • 4 sterren
  20
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.2/5

Op basis van 23 comments »

Top aanbiedingen Vodka