Trends:

Rusland

Moskovskaya 1L

1L

Moskovskaya 1L

23,17€
23,17€
Winkel: Luxurious Drinks Prijzen in andere winkels Geschatte levering: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 6 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Kenmerken

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: Moskovskaya
Volume: 100cl Andere volumes
70cl, 50cl en 75cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Rusland
Moskovskaya is de vervaardiger van deze Moskovskaya 1L (23,17€), een vodka herkomstig uit Rusland met 40º alcoholgraad. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Moskovskaya 1L met 5 punten over 5.

Beschrijving van Moskovskaya 1L

Moskovskaya 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Doorzichtige, onberispelijk en briljante duidelijkheid.
 • Neus: Aroma pepermuntolie met zachte noten van witte peper en eucalyptus.
 • Smaak: Zacht, vers, zuiver, met tonen van brioche en licht kruidige afdronk.

PRODUCER: Groep Soyuzplodimport gevestigd in Moskou, is een organisatie die op 9 april 2002 opgericht in opdracht van de regering van Rusland, dat het auteursrecht op meer dan 140 merken van alcoholische producten en voedingsmiddelen bezit. Hebben optimale omstandigheden voor het produceren van elk van haar producten, met merken exclusieve alcohol wereldwijde faam, zoals: Stolichnaya, Moskovskaya, Russkaya, Sovetskoye, Zubrovka, die worden geëxporteerd naar meer dan 33 landen van de wereld. Dit bedrijf voert acties die helpen beschermen en de rechten van hun merken in Rusland en in het buitenland te herstellen.

LAND: Rusland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het wordt gemaakt door middel van een speciaal destillatieproces uitgevonden in Rusland met de beste graan. Deze werkwijze heeft een drievoudig gedestilleerd graanalcohol, waaraan het wordt toegevoegd en gezuiverd water kleine hoeveelheden water en azijnzuur.

ALCOHOL: 38 ° C

Meer zien

Reviews van Moskovskaya 1L

5

3 klantbeoordelingen
 • 5
  3
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Moskovskaya 1L:Waarderen Moskovskaya 1L:

5/5

La meilleure !!!
Meer zien,

Moskovskaya 1L

5 /5

goede prijs/kwaliteit
Meer zien
,

5 /5

Dit it de lekkerste vodka die ik ken. Heeft ervoor gezorgd dat mijn man en ik bij elkaar zijn gekomen! Heel moeilijk te krijgen in Nederland, dus ben heel blij met mijn bestselling!
Meer zien
,

3.5 /5

Une des Vodkas les meilleures que l'on trouve sur le marché depuis des années. La vodka est une spécialité russe (Lettonie, en l'occurrence) et il est donc inutile d'aller chercher ailleurs que dans ce pays une vodka très appréciable au goût et - c'est évident - qu'il convient de consommer avec modération. Rien à rajouter
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij