Trends:

Frankrijk

Smirnoff 3L

3L

Smirnoff 3L

68,71€
68,71€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Estimated delivery: 9 dagen
Verzendkosten: 16,45€
Vaste prijs tot 1 eenheden

Kenmerken

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: The Smirnoff Company
Volume: 300cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Frankrijk
Vodka vervaardigd door The Smirnoff Company (68,71€), Smirnoff 3L is een gedistilleerde drank geproduceerd in Frankrijk met een alcoholgraad van 37.5º. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Smirnoff 3L met 4,3 punten uit 5.

Beschrijving van Smirnoff 3L

Smirnoff 3L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Deze wodka is zeker duidelijk. Heel vaak wordt de drank ook verkocht in een heldere fles.
 • Aroma: Zodra de fles wordt geopend, pure alcohol geuren vullen de lucht. Een aroma van wrijving is een prominente aroma.
 • Smaak: Deze drank is minder van een smaak en een gevoel eraan verbonden zijn. Geen botanische producten die opvallen. In plaats daarvan, de meeste drinkers zich richten op het brandende gevoel. Deze alcohol smaakt beter wanneer gebruikt in gemengde dranken. Aldus kan een andere drank de brandwond gesneden terwijl het medium alcoholgehalte gehandhaafd. Als je drinkt in injectie vorm, die moet worden gevolgd door een jager. Hunter Sweetest beter.

PRODUCTIE: Het verhaal van Smirnoff is ingewikkeld. Het drankje is technisch eigendom van en wordt voornamelijk geproduceerd door Diageo, Engels bedrijf. Echter, de eerste distilleerderij te produceren onder de naam Smirnoff was in Rusland. Het recept werd voor het eerst gemeld door Pyotr Smirnov Arsenievich. Vandaag de dag wordt de drank gemaakt en verkocht in landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, India en de Filippijnen.

LAND: Verenigd Koninkrijk

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Vreemd genoeg wordt deze wodka gemaakt van maïs. Dit maakt het glutenvrij. De drank wordt meerdere malen gedestilleerd en gefiltreerd door houtskool. Dit geeft een frisse smaak.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

De producent

The Smirnoff Company

The Smirnoff Company

Smirnoff is een merk van wodka eigendom van en wordt geproduceerd door het Britse bedrijf Diageo. Het merk Smirnoff werd opgericht in Moskou toen Pjotr ​​Arsenievich Smirnov (1831-1898) begon met een wodka distilleerderij.

Meer over de producent

Reviews van Smirnoff 3L

4.3

16 klantbeoordelingen
 • 5
  3
 • 4
  12
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Smirnoff 3L:Waarderen Smirnoff 3L:

5/5

grote goed
Meer zien,

Smirnoff Red Label 3L

5 /5

geweldig product
Meer zien
,

Smirnoff Red Label 3L

5 /5

Perfect
Meer zien
,

Smirnoff Red Label 3L

3.5 /5

Meer zien
,

Smirnoff Red Label 3L

Andere producten van dezelfde distilleerderij