Tom Of Finland Organic Vodka 50cl

Tom Of Finland (Vodka)

Product niet beschikbaar in Nederland

37,56€ + 5,74€ Verzending (3 - 5 dagen)

37,56/stuk

Verzending: TheDrinkShop UK (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 0.5 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 5 stuks!

Tom Of Finland is de vervaardiger van deze Tom Of Finland Organic Vodka 50cl (37,56€), een vodka afkomstig uit Finland met 40º alcohol. De klanten van Drinks&Co geven deze Tom Of Finland Organic Vodka 50cl 4 punten uit 5.

Kenmerken · Tom Of Finland Organic Vodka

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: Tom Of Finland
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Finland

Beschrijving · Tom Of Finland

Tom Of Finland Organic Vodka 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Tom Of Finland Organic Vodka 50cl in een kleur lichte kleur.
 • Neus: licht citrus. Rye subtiele geuren en kruiden.
 • Smaak: De smaak van vanille en room tot een crescendo toonaangevende specerij die doet denken van gemalen zwarte peper en steranijs. tintelend uiteindelijk. gladde, zachte en harde afwerking.

PRODUCER: Tom of Finland

LAND: Finland

BEREIDING: De Tom of Finland Organic Wodka is een premium wodka, 100% biologisch en zonder toegevoegde suikers. Het is vervaardigd in Helsinki, Finland, en is gemaakt van de beste rassen van tarwe en rogge. Het gezuiverde water in het Noordpoolgebied ook in de samenstelling en helpt de balans van de sterke aroma's van graan. Distillery Tom of Finland is ook verantwoordelijk voor het bottelen. De Tom of Finland Organic Vodka werd toegekend door een groot aantal gouden medailles en zilver in 2017 en 2018, waaronder de zilveren medaille in de drank bedrijf in 2017 in het geval van leraren wodka, en de gouden medaille op de San Francisco Wereld Spirit Competition in 2018. de fles is ingericht door de kunstenaar en Finland Touko Laaksonen icoon, ook wel bekend als Tom of Finland. Een deel van de opbrengst van elke fles wordt geschonken aan de Tom of Finland Foundation, om respect en tolerantie van homoseksualiteit te bevorderen en om te vechten voor het behoud van erotische kunst Touko Laaksonen dat is een van de vertegenwoordigers.

ALCOHOL: 40%

Tom Of Finland

Meningen

opinie wordt benadrukt over Tom Of Finland Organic Vodka 50cl

Gepubliceerd op 04.31

4/5

Tom Of Finland Organic Vodka 50cl

- Tom of Finland Organic Wodka is een nieuwe super premium spirit artistiek gemaakt in Finland van de beste biologisch geteelde tarwe, rogge en zuiver arctische water.
- De wodka is 100% biologisch en er is geen toegevoegde suikers.
- Vet maar soepel, Tom of Finland Organic Vodka is vol van karakter, waar de kruidigheid van de rogge wordt gecompenseerd door de zachtheid van tarwe en arctische water.

Meer meningen over Tom Of Finland Organic Vodka 50cl

Gepubliceerd op 13.10

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Tom Of Finland Organic Vodka 50cl in een kleur lichte kleur.Neus: licht citrus. Rye subtiele geuren en kruiden.Smaak: De smaak van vanille en room tot een crescendo toonaangevende specerij die doet denken van gemalen zwarte peper en steranijs. tintelend uiteindelijk. gladde, zachte en harde afwerking.PRODUCER: Tom of FinlandLAND: FinlandBEREIDING: De Tom of Finland Organic Wodka is een premium wodka, 100% biologisch en zonder toegevoegde suikers. Het is vervaardigd in Helsinki, Finland, en is gemaakt van de beste rassen van tarwe en rogge. Het gezuiverde water in het Noordpoolgebied ook in de samenstelling en helpt de balans van de sterke aroma's van graan. Distillery Tom of Finland is ook verantwoordelijk voor het bottelen. De Tom of Finland Organic Vodka werd toegekend door een groot aantal gouden medailles en zilver in 2017 en 2018, waaronder de zilveren medaille in de drank bedrijf in 2017 in het geval van leraren wodka, en de gouden medaille op de San Francisco Wereld Spirit Competition in 2018. de fles is ingericht door de kunstenaar en Finland Touko Laaksonen icoon, ook wel bekend als Tom of Finland. Een deel van de opbrengst van elke fles wordt geschonken aan de Tom of Finland Foundation, om respect en tolerantie van homoseksualiteit te bevorderen en om te vechten voor het behoud van erotische kunst Touko Laaksonen dat is een van de vertegenwoordigers.ALCOHOL: 40%

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Vodka