Trends:

Polen

Zubrówka Vodka 1L

1L

Zubrówka Vodka 1L

20,62€
20,62€
Winkel: Luxurious Drinks Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 6 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Je hoort vast graag dat…

Zubrówka is een vodka uit Polen met een ongeëvenaarde smaak, in een moeilijk productieproces gedistilleerd uit bizongras. Wat maakt het zo bijzonder? Juist het feit dat het gedistilleerd is uit bizongras, een ingredient dat deze vodkaeen merkbaar vleugje vanilla geeft. Het is bovendien een kruid dat exclusief uit het Bialowieza bos komt, in een plaats zo afgezonderd dat alleen een paar families ervan weten -, deze geven het geheim van generatie op generatie door-.

Tijdens het productieproces wordt een reeks stappen gevolgd waardoor een onvergelijkbare smaak wordt bereikt: eerst door het oogsten van het gras, dat wordt gedroogd en dan doorgestuurd naar een distilleerderij in Bialystock in het noordoosten van het land, waar het verder droogt en het proces van infusie en botteling zal doorlopen.

Om tweevoudig van deze vodka te genieten kunt u het drinken met appelsap, zoals wordt aangeraden door het merk zelf. De perfecte opdiening van een vodka die u niet onverschillig zal laten

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Vodka (Gedistilleerd)
Producent: Zubrowka
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Polen

Beschrijving van Zubrówka Vodka 1L

Zubrówka Vodka 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Zubrówka Vodka 1L verschijnt lichtgroen.
 • Neus: kruidachtige aroma's (voornamelijk tijm en lavendel) met noten van vanille, amandelen en lente bloemen.
 • Smaak: Aroma's van lavendel, jasmijn, citrus en verse kruiden. Het heeft een sterke smaak, zachte afdronk.

PRODUCER: Polmos Bialystok. De staat bedrijf werd opgericht in 1928 onder de naam Polmos, een acroniem voor Spirytusowy monopolie Polski (Pools Branntweinmonopol). 1991 volgde het bedrijf de onafhankelijkheid van de staat controle en in 1998 was de verbouwing in een naamloze vennootschap onder de naam Przedsiębiorstwo "Polmos" Bialystok Spółka Akcyjna (Producenten "Polmos" Bialystok Company). In 2013 werd het merk uiteindelijk overgenomen door Roust International genomen. Hij is een van de grootste fabrikanten van alcoholische dranken in Polen en Zubrowka wodka is een van de beste in de wereld, ze zal worden gemaakt in meer dan 90 landen.

LAND: Polen

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: De Zubrówka Vodka 1L is in de stad Bialystok (Polen) werd bereid. De traditionele methode is het gebruik van 1,2 kg bizons gras / 1000 l - en flessen vloeistof bevat dan ongeveer 12 mg van cumarine / Lt. In 2011, de Poolse onderneming samen met Rémy Cointreau naar een nieuw te ontwikkelen Amerikaans recept genaamd "gesloten". De Zubrówka Vodka 1L is 7 keer gedestilleerd en elke fles Żubrówka omvat drinken "veenreukgras," de bizons gras dat de naam van het product geeft en geeft een droge en delicate aanraking.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Prijzen

2008: Gold - The Vodka Masters

Reviews van Zubrówka Vodka 1L

4.4

29 klantbeoordelingen
 • 5
  9
 • 4
  20
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Zubrówka Vodka 1L:Waarderen Zubrówka Vodka 1L:

5/5

Zeer aangename smaak
Meer zien,

Zubrówka Vodka 1L

4.5 /5

goed product goede prijs
Meer zien
,

5 /5

Mijn favoriet wodka, maar het is een verworven smaak.
Meer zien
,

5 /5

excellent
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij