Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2017

Domaine Bruno Clavelier (Vosne-Romanée 1er Cru)

Product niet beschikbaar in Nederland

117,00€ + 7,95€ Verzending (3 - 4 dagen)

351,00€ ¡GRATIS VERZENDING! (3 - 4 dagen)

117,00/stuk

Verzending: Grands Bourgognes (Frankrijk) Gratis verzending vanaf 250,00€

Je ontvangt 1.56 punten voor elk product dat je koopt

Domaine Bruno Clavelier heeft deze Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2017 (117,00€) gecreëerd, een wijn rode met herkomstaanduiding Vosne-Romanée 1er Cru met druiventrossen uit 2017. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vosne-Romanée 1er Cru (Bourgogne,Frankrijk)
Wijnkelder: Domaine Bruno Clavelier
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Domaine Bruno Clavelier

Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2017

Producent: Domaine Bruno Clavelier

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Vosne-Romanée 1er Cru

Domaine Bruno Clavelier

Domaine Bruno Clavelier Wijn kopen:

Meer meningen over Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2017

Gepubliceerd op 20.07

4 /5

De helderste Vosne-Romanée 1er Cru . Het ruikt naar geroosterde gedroogde vruchten.Het is wat wordt genoemd een vlezige wijn.
Het stond tegenvoer het voedsel.
Ik wil mijn familie met deze wijn verrassen.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2016

Gregor Poelmann
Gregor Poelmann

4/5

PROEFNOTITIES VAN Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2016:
- Uitzicht: medium rood en glanzend.
- Neus: zeer luchtig frambozen, kersen, verse kruiden, mint en kaneel aroma's.
- Boca: smaken gemiddeld gewicht, vast eind, droge, stevige tannines.

APPELLATIE: Vosne Romanee Les Beaux Monts-.

GRAPES: Pinot Noir.

ALCOHOL: 13%

Meningen over Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2015

Gerlach Heijdeman
Gerlach Heijdeman

4/5

Om ervan tussen de maaltijden te genieten. Het leek me dat de Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1Er Cru Les Beaux Monts zou perfect voor een romantische avond zijn.
Zo op het oog is overladen kersen van kleur. Meestal chocolade geur. Te veel zuur.

Meningen over Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2014

Grands Bourgognes
Grands Bourgognes

4/5

Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1Er Cru Les Beaux Monts 2014
De plot van het gebied beslaat 49. 60 acres in het centrale deel van het wijnjaar. De wijnstokken net na de Tweede Wereldoorlog in de massa selectie geplant, is de leeftijd van ongeveer 65 jaar. De tentoonstelling is east zuidoosten. Het is een wijnstok met een zeer gezonde situatie: goed geventileerd en zonnig met een hoge helderheid. De bodem bestaat uit klei en rode oker stenen, heeft een diepte van 30-40 cm op een substraat mengen kalksteen Oolitic en harder kalksteen (Comblanchien / Premeaux) flush in plaatsen. Sterke pierosité en de helling zorgen voor een uitstekende drainage. De volheid van de situatie en de leeftijd van de wijnstokken geven regelmatig een volle wijn met stille gezag. In een complexe expressie, het materiaal fluweelachtig, gestructureerd en elegant. De Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts is een volle wijn met dichte en diepe tannines hebben tijd nodig om al haar fijne structuur te ontwikkelen. Het rijk palet aan aroma's onthult op zijn beurt hints van rood fruit, kersen-kers, pruim, bedwelmende bloemen en peperkoek.

Meningen over Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2013

Grands Bourgognes
Grands Bourgognes

4/5

De plot van het gebied beslaat 49.60 acres in het centrale deel van de gedachte. De wijnstokken net na de Tweede Wereldoorlog in de massa selectie geplant, is de leeftijd van ongeveer 65 jaar. De tentoonstelling is east zuidoosten. Het is een wijnstok met een zeer gezonde situatie: goed geventileerd en zonnig met een hoge helderheid. De bodem bestaat uit klei en rode oker stenen, heeft een diepte van 30-40 cm op een substraat mengen kalksteen Oolitic en harder kalksteen (Comblanchien / Premeaux) flush in plaatsen. Sterke pierosité en de helling zorgen voor een uitstekende drainage. De volheid van de situatie en de leeftijd van de wijnstokken geven regelmatig een volle wijn met stille gezag. In een complexe expressie, het materiaal fluweelachtig, gestructureerd en elegant. De Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts is een volle wijn met dichte en diepe tannines hebben tijd nodig om al haar fijne structuur te ontwikkelen. Het rijk palet aan aroma's onthult op zijn beurt hints van rood fruit, kersen-kers, pruim, bedwelmende bloemen en peperkoek.

Meningen over Domaine Bruno Clavelier Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts 2011

Grands Bourgognes
Grands Bourgognes

4/5

De plot van het gebied beslaat 49. 60 acres in het centrale deel van het wijnjaar. De wijnstokken net na de Tweede Wereldoorlog in de massa selectie geplant, is de leeftijd van ongeveer 65 jaar. De tentoonstelling is east zuidoosten. Het is een wijnstok met een zeer gezonde situatie: goed geventileerd en zonnig met een hoge helderheid. De bodem bestaat uit klei en rode oker stenen, heeft een diepte van 30-40 cm op een substraat mengen kalksteen Oolitic en harder kalksteen (Comblanchien / Premeaux) flush in plaatsen. Sterke pierosité en de helling zorgen voor een uitstekende drainage. De volheid van de situatie en de leeftijd van de wijnstokken geven regelmatig een volle wijn met stille gezag. In een complexe expressie, het materiaal fluweelachtig, gestructureerd en elegant. De Vosne-Romanée 1er Cru Les Beaux Monts is een volle wijn met dichte en diepe tannines hebben tijd nodig om al haar fijne structuur te ontwikkelen. Het rijk palet aan aroma's onthult op zijn beurt hints van rood fruit, kersen-kers, pruim, bedwelmende bloemen en peperkoek. - Domaine Bruno Clavelier