Trends:

VT Castilla y León

Eminazero Espumoso

75cl Inhoud

5,99€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: Alcoholvrij Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):VT Castilla y León (Castilla y León, Spanje)
Wijnkelder: Matarromera
Volume: 75cl
Druiven: Verdejo
Allergenen: Bevat Sulfieten
Matarromera is de fabrikant van deze Eminazero Espumoso , een wijn alcoholvrij met herkomstaanduiding VT Castilla y León op basis van verdejo druiven. Een wijn alcoholvrij beoordeeld met 3 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Eminazero Espumoso

Eminazero Espumoso (Verdejo)

Matarromera Group combineert traditie, innovatie en kwaliteit in al zijn wijnen, heeft premisse al de enige groep filosofie geworden. Dus de Matarromera, wordt de enige aanwezige in de 4 van oorsprongsbenamingen rondom de rivier de Duero: Ribera del Duero, Rueda, Cigales en Toro. Heeft momenteel 415 hectare wijngaarden. In 1994, in het hart van de Ribera, geboren Matarromera. Sindsdien is hij een van de belangrijkste wijn groepen op de nationale scène, met drie wijngaarden in de Ribera del Duero: Matarromera, Emina en Renaissance, een in de PB Cigales: Valdelosfrailes, een in Rueda: Emina Rueda en de nieuwste aanwinst Toro's: Wijngaarden CYAAN, die is toegetreden tot de Duero Distillery, de enige van de Bank. Toerisme is ook Matarromera, en op dit moment twee landelijke accommodatie: Bed and Hotel Rural Emina Emina, plus een restaurant, de Spits van San Bernardo. Op hetzelfde moment, heeft Matarromera en onder de naam Emina, gelanceerd, Emina Picual olijfolie geproduceerd door de Groep op het gebied van Rueda, Cigales en Toro. In 2008, Abrobiotec, groepslid bedrijf beheert om eerst globaal product te krijgen met 0,5% alcohol wijn gemaakt van 100% high-end, waardoor haar variëteiten EMINASIN markt in Rood, Roze, Wit en Rood met bevorderen. In 2009 komt EMINAZERO, het eerste wereldwijde product volledig ontwikkeld op basis van wijn met 0,0% alcohol en met weinig calorieën, een feit dat wordt bekroond met de prijs Innoval Alimentaria 2010 in Barcelona. In zijn voortdurende toewijding aan innovatie en zoeken naar nieuwe markten, gelanceerd in 2010 Matarromera ESDOR COSMETICS lijn een high-end functionele cosmetische gemaakt met een basis van polyfenolen gewonnen uit Vitis-vinifera Tempranillo druiven uit de beste wijngaarden in het gebied van de Ribera del Duero onder een uniek gepatenteerd productieproces en van een zeer hoog niveau antioxidant 20 dan andere elementen zoals vitamine C pure. Uitsluitend verkocht in apotheken. Dit, samen met de inspanningen van alle technische apparatuur en menselijke Matarromera, vormen de structuur van een van de essentiële gegevens van de nationale wijn scene. Dit alles resulteert in de essentie van een handtekening wordt gebruikt om te navigeren naar de hoogste kwaliteitsnormen. Omdat Matarromera is Excellence, Distinction en Elegance. Typ maken: traditionele methode mousserende wijnen. Dealcoholization van de onderdelen door middel van een roterend kegelsysteem en organoleptische latere reconstructie. Gisting Gemiddelde temperatuur: 16 º C. Stabilisatie: In koud. Filtratie: tangentiële. Veroudering: 9 maanden op fles.

Meer zien

Het wijnhuis

Matarromera

Matarromera

Matarromera opgenomen binnen de Matarromera groep, met inbegrip van verscheidene wijngaarden in Ribera del Duero, Rueda en Cigales.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Eminazero Espumoso

3

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  1
 • 1
  0
Jouw score voor Eminazero Espumoso:Waarderen Eminazero Espumoso: