• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Andres Lehensteiner Grüner Veltliner Smaragd Hinterkirchen 2016

Lehensteiner (Wachau)

RP92

19,95€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

119,70€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

119,70€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

19,95/stuk

Verzending: Grand Cru Wijnen

Je ontvangt 0.27 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 6 stuks!

Lehensteiner presenteert ons deze Andres Lehensteiner Grüner Veltliner Smaragd Hinterkirchen 2016 (19,95€), een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Wachau met de beste grüner veltliner druiven uit 2016. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient en zowel gidsen als tijdschriften uit de branche beoordelen hem met robert parker cijfer: 92.

Kenmerken · Andres Lehensteiner Grüner Veltliner Smaragd Hinterkirchen

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Wachau (Niederösterreich,Oostenrijk)
Wijnkelder: Lehensteiner
Volume: 75cl
Plaats: RP92
Druiven: Grüner Veltliner
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Lehensteiner

Andres Lehensteiner Grüner Veltliner Smaragd Hinterkirchen 2016 (Grüner Veltliner)

PROEFNOTITIES VAN Andres Lehensteiner Grüner Veltliner Smaragd Hinterkirchen 2016 Grüner Veltliner Smaragd Andres Lehensteiner Hinterkirchen 2016:

 • Uitzicht: licht groengeel.
 • Neus: gele appel, witte peer, delicate kruiden.
 • Mond: zacht, zoet, zeer harmonieus, krachtig, zacht minerale noten, fijne zuren, citrus, aangename en fluweelachtig met een lange afdronk noten.

APPELLATIE: Wachau.

BODEGA: Lehensteiner

GRAPES: Grüner Veltliner.

ALCOHOL: 13,5%

Lehensteiner

Lehensteiner Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Andres Lehensteiner Grüner Veltliner Smaragd Hinterkirchen 2016

Grand Cru Wijnen

Gepubliceerd op 04.02

4/5

Andres Lehensteiner Grüner Veltliner Smaragd Hinterkirchen 2016

Deze heerlijke Grüner Veltliner "Smaragd" Hinterkirchen is gemaakt van 100% Grüner Veltliner druiven gemaakt door Andreas Lehensteiner in de Oostenrijkse regio Wachau wat ook wel wordt gezien als de Grandcru streek voor de Grüner Veltliner en Riesling druif. In het glas heeft de wijn een helder lichtegele kleur met groene schakeringen. De smaakbeleving van de Gruner Veltiner Hinterkirchen is uitermate fris, zuiver en weldadig met een aangename tinteling op de tong. In de neus ruiken we appel en witte peer me een elegante kruidige ondertoon. In de mond is de heeft wijn mooi citrus met zeer vefijnde zuren. De wijn is krachtig en consistent met een zachte mineraliteit en een fluwelige lange afdronk. Al prima op dronk maar zal met een par jaartjes nog fraaier zijn. Deze wijn uitstekend combineert met frisse, verse en rauwe gerechten zoals sushi, sashimi en komkommer.
Weetje: Smaragd is een kwaliteitsaanduiding en wordt alleen toegekend aan de mooiste Rieslings of Gruner Veltiner wijnen uit de Wachau

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Andres Lehensteiner Grüner Veltliner Smaragd Hinterkirchen 2015

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Deze heerlijke Grüner Veltliner "Smaragd" Hinterkirchen is gemaakt van 100% Grüner Veltliner druiven gemaakt door Andreas Lehensteiner in de Oostenrijkse regio Wachau wat ook wel wordt gezien als de Grandcru streek voor de Grüner Veltliner en Riesling druif.  In het glas heeft de wijn een helder lichtegele kleur met groene schakeringen. De smaakbeleving van de Gruner Veltiner Hinterkirchen is uitermate fris, zuiver en weldadig met een aangename tinteling op de tong. In de neus ruiken we appel en witte peer me een elegante kruidige ondertoon. In de mond is de heeft wijn mooi citrus met zeer vefijnde zuren. De wijn is krachtig en consistent met een zachte mineraliteit en een fluwelige lange afdronk. Al prima op dronk maar zal met een par jaartjes nog fraaier zijn. Deze wijn uitstekend combineert met frisse, verse en rauwe gerechten zoals sushi, sashimi en komkommer.
Weetje: Smaragd is een kwaliteitsaanduiding en wordt alleen toegekend aan de mooiste Rieslings of Gruner Veltiner wijnen uit de Wachau

Top aanbiedingen Wachau