Trends:

Wachau

Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 2018

75cl

Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 2018

25,38€ 20,33€
20,33€ 25,38€
Winkel: Perbaccowein NL (Duitsland) Estimated delivery: 9 - 11 dagen
Dit product heeft een extra expeditie tijd van 48 uren.
Verzendkosten: 13,00€

-20%

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Wachau (Niederösterreich, Oostenrijk)
Wijnkelder: Rudi Pichler
Volume: 75cl
Druiven: Riesling
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Rudi Pichler is de producent van Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 2018 (20,33€), een wijn witte uit Wachau op basis van riesling druiven uit 2018 en waarvan de alcoholgraad 12.5º is. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 2018

Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 2018 (Riesling)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: helder groengeel.
 • Neus: aanhoudende aroma met een fijn bouquet van kruisbes en citroenolie, een vleugje verse munt, kleine minerale tonen en sinaasappelschil.
 • Mond: De smaak is sappig met fruitige noten van witte perzik, vette textuur, racy zuurgraad met een delicate citroengeur. De wijn heeft een goede lengte en is nu al harmonieus en persistent.

APPELLATIE: Niederösterreich, Oostenrijk

WIJNGAARD: Rudi Pichler.

GRAPES: 100% Riesling.

VOORBEREIDING: de beste druiven door een proces van wijnbereiding ideaal dat wordt gefermenteerd en gevinifieerd bij een gecontroleerde temperatuur roestvrijstalen tanks gekozen te passen.

PAIRING: gaat goed met gebakken vis gerechten, evenals licht vlees.

TEMPERATUUR: 10-12 ° C

ALCOHOL: 13%

Meer zien

Het wijnhuis

Rudi Pichler

Rudi Pichler

De oudste moedergesteente van onze bodem werd gevormd tijdens de orkaan van Variscan, toen de zeebodem van de Rheic-oceaan omhoog steeg en een bergketen werd, getransformeerd tijdens een periode van geologische ontreddering zo'n 300-370 miljoen jaar geleden. Door verwering en erosie zijn de wortels van deze bergen afgesleten in de glooiende heuvels van het Boheemse massief en enkele duizenden jaren geleden sneed de rivier de Donau diep door de Wachau.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 2018

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 2018:Waarderen Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: helder groengeel.Neus: aanhoudende aroma met een fijn bouquet van kruisbes en citroenolie, een vleugje verse munt, kleine minerale tonen en sinaasappelschil.Mond: De smaak is sappig met fruitige noten van witte perzik, vette textuur, racy zuurgraad met een delicate citroengeur. De wijn heeft een goede lengte en is nu al harmonieus en persistent.APPELLATIE: Niederösterreich, OostenrijkWIJNGAARD: Rudi Pichler.GRAPES: 100% Riesling.VOORBEREIDING: de beste druiven door een proces van wijnbereiding ideaal dat wordt gefermenteerd en gevinifieerd bij een gecontroleerde temperatuur roestvrijstalen tanks gekozen te passen.PAIRING: gaat goed met gebakken vis gerechten, evenals licht vlees.TEMPERATUUR: 10-12 ° CALCOHOL: 13%
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Rudi Pichler Riesling Smaragd Von Den Terrassen Qba Mit Prädikat Aus Der Wachau 20182017

4/5

- Helder groen geel, helder, fijn bouquet van bessen en Limoniöl, een hint van verse munt en sinaasappelschil
- fijne minerale sporen
- De smaak is heerlijk sappig met fruitige noten van witte perzik, stoffliger textuur, racy zuurgraad met een delicate citroengeur
- De wijn heeft een goede lengte en is nu al een harmonieuze en aanhoudende
- Allergenen: sulfieten bevat
Meer zien