Trends:

Western Cape

Laborie Impossible Red Western Cape 2018

75cl

Laborie Impossible Red Western Cape 2018

10,44€ 7,39€
7,39€ 10,44€
Winkel: Perbaccowein NL (Duitsland) Estimated delivery: 9 - 11 dagen
Dit product heeft een extra expeditie tijd van 48 uren.
Verzendkosten: 13,00€

-29%

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Western Cape (Western Cape, Zuid-Afrika)
Wijnkelder: Laborie Wines
Volume: 75cl
Druiven: Pinotage, Shiraz
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14.5%
Laborie Wines produceert Laborie Impossible Red Western Cape 2018 (7,39€), een wijn rode die herkomstaanduiding Western Cape draagt met de beste shiraz en pinotage druiven uit 2018 en wiens alcoholgraad is 14.5º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Laborie Impossible Red Western Cape 2018

Laborie Impossible Red Western Cape 2018 (Pinotage en Shiraz)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Diep robijn, paarse randen.
  • Neus: bijzonder opvallend tonen van mokka, zwart en koffie, chocolade aroma's van zoete specerijen en sigarenkistje
  • Mond: zacht, sappig, zoet fruit elementen en een perfecte structuur en een lange afdronk.

APPELLATIE: Western Cape.

DRUIVEN: 80% en 20% Pinotage Shiraz.

AGING: gerijpt gedurende ongeveer 6 maanden in Franse eiken vaten.

WIJNSUGGESTIE: pastagerechten en vlees en bessen of chocolade desserts.

TEMPERATUUR: 14-18ºC

ALCOHOL: 14,5%

Meer zien

Reviews van Laborie Impossible Red Western Cape 2018

4

4 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Laborie Impossible Red Western Cape 2018:Waarderen Laborie Impossible Red Western Cape 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: De Laborie Impossible Western Cape 2018 heeft een intense robijnrode met paarse reflecties.
  • Neus: Intense aroma's van elke rood fruit van nota's vergezeld van noten, kruiden, peper, anijs en hout.
  • Mond: Ronde, body gestructureerd en sappige tannines. lange afdronk.

APPELLATIE: Western Cape

WIJNGAARD: KWV (Laborie Estate). Deze wijn is afkomstig van wijngaarden in de regio van de West-Kaap. Het gebied wordt gekenmerkt door een mediterraan klimaat, warme zomers en winters fresco's. Biedt de ideale omstandigheden voor de teelt van een verscheidenheid van fijne wijnen zijn hoofdzakelijk drie soorten grond: zand, graniet en leisteen. De boerderij is het verkrijgen van een aantal van de beste druiven van de regio, dat de productie van Laborie Impossible Western Cape 2018 maakt vol van smaak, echter, elegantie en Franse stijl houdt. De over het algemeen constant rendement wijnstokken op deze gronden tijdens de seizoenen, in combinatie met de dominante zeewind, instaan ​​voor de productie van wijnen van topkwaliteit.

DRUIVEN: 80% en 20% Pinotage Shiraz

AGING: Vergrijzing in eiken vaten voor 10 tot 12 maanden.

VOORVOORBEREIDING: De druiven worden zorgvuldig geselecteerd in de wijngaarden en geoogst met de hand. Daarna werden ze gedeeltelijk ontsteeld en voorzichtig geperst. De wort werd vervolgens gedurende 48 uren bij lage temperaturen met de parende behuizing. De fermentatie werd uitgevoerd bij een gecontroleerde temperatuur tussen 20-22 ° C in roestvrijstalen tanks gedurende in totaal 20 dagen. De daaropvolgende rijping kreeg een aangename smaak en heerlijk in balans.

Koppelen: Geniet van deze wijn alleen rood vlees, pasta met tomaat basis en kazen.

TEMPERATUUR: 14-18 ° C

ALCOHOL: 14%

Meer zien
,

4 /5

Goede geuren van eiken. Licht maar met een lange nasmaak.
Beste van Western Cape .
Meer zien
,

Laborie Wines Impossible 2018

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Dieprode kleur met paarse reflecties.Neus: Intense aroma's van rode vruchten en violet, met hints van noten, kruiden, peper, anijs en geroosterde houttinten.Mond: volle, ronde, gestructureerd, sappig, met zijdeachtige tannines en aroma's van rood fruit lichaam. lange, elegante afdronk.APPELLATIE: Paarl.WIJNGAARD: Laborie Wine Estate.GRAPES: Pinotage, Shiraz.Rijping: 12 maanden in Franse eiken vaten.VOORBEREIDING: De druiven zijn manueel geoogst en vervolgens worden onderworpen aan een proces van volledige strip- en zacht persen. Most werd geweekt in contact met de huid bij lage temperaturen gedurende 48 uur. Fermentatie werd uitgevoerd in roestvrijstalen vaten gedurende 20 dagen uitgevoerd bij een gecontroleerde temperatuur van 20-22 ° C. De wijn wordt gerijpt in Franse eiken vaten voor een periode van 12 maanden. Ten slotte is de wijn gebotteld.PAIRING: Rood vlees, gebraad, worst, vlees van wild, gevogelte, crème van champignons en tomaten, volwassen en oude kazen.TEMPERATUUR: 14-18ºCALCOHOL: 14%
Meer zien
,

Kwv Sa Impossible Western Cape 2018

Andere producten van hetzelfde wijnhuis