Trends:

Whisky

Aberlour A'bunadh Giftpack

70cl

91,70€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Aberlour Distillery
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 60.3%
Land: Schotland
De distilleerderij Aberlour Distillery heeft een Aberlour A'bunadh Giftpack gecreëerd, een whisky vervaardigd in Schotland met 60.3º alcohol.

Bereiding van Aberlour A'bunadh Giftpack

Aberlour A'bunadh Giftpack

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: donker amber kleur met gouden accenten.
  • Neus: Aromatische toetsen krachtige gekonfijte vruchten, met hints van kruiden; kaneel, zoethout, gember. Doet denken aan honing, geroosterde amandelen en gerookte hout.
  • Smaak: zeer zoete smaak en karakter, heeft een zoet, bitter en zuur zeer goed uitgebalanceerde combinatie. Het wijst op een smaak van sherry met een dichte structuur.

PRODUCER: Aberlour.

LAND: Schotland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit scotch gebeurt malteando verschillende granen en destilleren in traditionele koperen ketels. De alcohol whisky verminderd door mengen met zuiver bronwater. Deze whisky is gerijpt in eiken vaten eerder gebruikte leeftijd sherry, het proces duurt 16 jaar. Deze whisky moet worden geconsumeerd met ijs, alleen of verdund in water, om hun smaken en aroma's te maximaliseren. De smaak is vrij krachtig en mag alleen worden genoten.

ALCOHOL: 59,8%

Meer zien

De producent

Aberlour Distillery

Aberlour Distillery

Aberlour is een oude plaats, evenals een mooie. Lang geleden, een druïde gemeenschap leefde in de vallei. Water en eiken waren belangrijk voor de druïden 'cultuur, en een eik is altijd weergegeven in de afbeelding op het Aberlour etiket.

Meer over de producent

Reviews van Aberlour A'bunadh Giftpack

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Andere producten van dezelfde distilleerderij