• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Ardbeg Corryvreckan

Ardbeg Distillery (Whisky)

108,74€ + 20,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

543,70€ + 25,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

543,70€ + 25,00€ Verzending (4 - 6 dagen)

108,74/stuk

Verzending: XXL Wines NL (Frankrijk)

Je ontvangt 1.45 punten voor elk product dat je koopt

Ardbeg Corryvreckan (108,74€): een whisky Single Malt van distilleerderij Ardbeg Distillery uit Schotland en waarvan het alcoholgehalte 57.1º is.

Kenmerken · Ardbeg Corryvreckan

Categorie:Whisky (Gedistilleerd)
Producent: Ardbeg Distillery
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 57.1%
Prijzen: 2013 Double Gold Medal - San Francisco World Spiri
Land: Schotland
Soort Whiskey: Single Malt

Beschrijving · Ardbeg Distillery

Ardbeg Corryvreckan

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Donker Amber.
 • Geur: Sterk, krachtig, met torrents van teerachtige touwen, creosoot en lijnzaadolie, zwarte chocolade, warme zwarte bessen en donkere suiker.
 • Smaak: Zwarte peper, tabasco, spek en verse kruidig, met hints van zoete vanille, kruidig ​​kruidnagel en bosbessen.

ALCOHOL: 57,1% Vol

Land: Schotland

Ardbeg Distillery

Om de ware geest van Ardbeg voelen, een bezoek aan de distilleerderij. Ga op de met gras begroeide heuvel die stijgt tussen de gebouwen en de zee. De aanblik van de pagode daken bekroning witgekalkte muren voordat je, het geluid van de golven stijgende op de rotsen achter je, de geur van mout en...

Ardbeg Distillery Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Ardbeg Corryvreckan

Territoire Whisky

Gepubliceerd op 08.42

4/5

Ardbeg Corryvreckan

Ardbeg Corryvreckan whisky.
Ardbeg Corryvreckan: turbulentie ondertekend Ardbeg, een wervelwind van smaken. Het verhaal gaat dat een jonge Viking namens Breacan moest overleven 3 dagen en 3 nachten in de grootste whirlpool van Europa, echte en Corryvreckan ingericht, gelegen tussen de eilanden Islay en Jura, om zijn liefde te bewijzen aan de dochter van de heer van de eilanden. Hier is het vervolg van Ardbeg Corryvreckan: bezoek het nieuws pagina (klik) Territoire Whiskey. en naar de officiële video of Ardbeg te zien. com
De kracht, magnetisme en passie perfect karakteriseren Corryvreckan vernoemd naar de 3e meest onstuimige draaikolk in de wereld, zeer venige, proeven Corryvreckan, merkte 96/100 door Jim Murray in de Bijbel whisky. . . zullen bespreken, duiken!
- algemeen profiel van de Ardbeg Corryvreckan: Zeer venige, rokerige, moutige en jodium. Vatsterkte 57, 1%.
Zilveren medaille, Outstanding, International Wine & Spirit Competition 2013
94/100 Excellent, Highly Recommended Ultimate Spirits Challenge 2013

Meer meningen over Ardbeg Corryvreckan

Anoniem

Gepubliceerd op 10.06

4 /5

Ardbeg Corryvreckan inhoud: 0,7 liter 57,1% vol. Proefnotities: Geuren van teer, zeelucht en zout. Dit wordt gevolgd door aroma's van donkere chocolade, donkere bessen en gekarameliseerde suiker. Bent u ook water noten van peper, kruidnagel en bosbessen toe te voegen. Een zeer intense en volle whisky. In de mond, peperige aantekeningen, kelp, donkere bessen. In de afwerking, lang en hardnekkig. Noten van koffie, kersen en peper. Informatie Ardbeg 1815 officieel geopend en is gelegen op het eiland Islay (zuidkust). Ardbeg was meer dan 150 jaar eigendom van een familie en is de oudste distilleerderij in Schotland. In 1977, Hiram Walker, de distilleerderij. Meerdere malen de distilleerderij Ardbeg werd gesloten en heropend in 1989 tot het begon operaties weer (maar zonder eigen mouterij). Was al de distilleerderij gesloten in 1996. Geconsolideerde Glenmorangie Ardbeg gekocht in 1997 en heropend. Van Iaran opening en opening Uigidale verwijst Ardbeg de zeer venige water. Er zijn verschillende bottelingen van Ardbeg. Hier moet worden vermeld, onder andere: Ardbeg Tien (10 jaar oud), Ardbeg Airigh Nam Beist, Blasda Licht herhaald en Ardbeg Uigeadail. Bovendien zijn veel bottlings onafhankelijk whisky detailhandelaren op de markt (bijvoorbeeld door D. Laing).
Drinksupermarket

Gepubliceerd op 12.41

4 /5

Ardbeg Corryvreckan is vernoemd naar de tweede grootste whirlpool in de wereld gelegen in het noorden van Islay. Het is een diepe en peperige whisky dat de tong met intense smaak en texturen zal bombarderen.
House Of Malt

Gepubliceerd op 05.14

4 /5

Ardbeg Corryvreckan Islay Single Malt Scotch Whisky is een ongelooflijke vrijlating uit de Ardbeg die je langzaam zal vangen in een draaikolk van aroma's en smaken allemaal op deze turbulente kracht van een 700 ml fles. Vernoemd naar de beroemde Corryvreckan Whirlpool dat ligt voor de Islay noordkust waar alleen de dapperste of gekste zielen durven wagen, de Ardbeg Corryvreckan heeft wervelende aroma's en torrents van diepe, venige, peperige smaak die op de loer liggen onder de oppervlakte van deze mooie, gebalanceerde dram. Alleen beschikbaar voor een zeer beperkte tijd - een must voor alle Islay liefhebbers. Ketel van de gespikkelde zeeën.
Gerelateerde meer opinies over Ardbeg Corryvreckan »

Samenvatting van beoordelingen

(23 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  23
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 23 comments »

Top aanbiedingen Whisky